Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in başı minik köpeğiyle büyük dertte! Bir açıklama bekliyor!

Aslı Enver’in başı minik köpeğiyle büyük dertte! Bir açıklama bekliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/ Detay – Yeni sezonda Babil dizisiyle ekranlara gelmeye başlayan Aslı Enver, karantina arası nedeniyle bir süredir evinde çekimlerin başlamasını bekliyor.

Dizinin 4 bölüm yayınlanmasının ardından Covid 19 olayı nedeniyle tüm setler iptal edilmişti.

Bu süreçte evinde sevimli dostlarıyla karantinada kalan oyuncu, 2 kedisinin yanına bir de küçük köpek sahiplendi.

Herkese örnek olacak bir davranış sergileyen ve Oli adını verdiği yavru köpeği barınaktan alan Aslı Enver, şu sıralar köpeğini eğitmekle meşgul.

Kedileriyle uyum sağlaması için çaba harcayan oyuncu, küçük Oli’nin evdeki yaramazlıklarına da maruz kalmaya başlamış anlaşılan!

Oli, televizyon kumandasını öylesine dişleyip çizmiş ki instagram story bölümünden kumandayı paylaşan Aslı Enver, karşısında ne olduğunu anlamadan kendisine bakan köpeğine “Bi açıklama?” diye soruyor…

Tam bir hayvansever olan Aslı Enver, geçtiğimiz gün bulduğu bir kediyi sahiplendirmeye götürürken de bir fotoğrafını paylaşmıştı.

Oyuncunun son paylaşımı ise yine minik kedi yavrularıyla. Bir çantadaki 3 minik yavrunun veterinere kontrole gittiklerini aktara Enver, yuva aradıklarını da not düşerek ilgilenenlere duyurdu.

İşte Enver’in son paylaşımları:

Aslı Enver'in başı minik köpeğiyle büyük dertte! Bir açıklama bekliyor! 9

Aslı Enver, şu sıralar minik yavru kedilere kendisini adadı! Bulduğu ya da etraftan duyduğu yavrulara yardım etmek için sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıyor..

Aslı Enver'in başı minik köpeğiyle büyük dertte! Bir açıklama bekliyor! 10

Aslı Enver'in başı minik köpeğiyle büyük dertte! Bir açıklama bekliyor! 11