Ana sayfa Dizi Haberleri Bu diziye dikkat! Kefaret dizisi, Aşk-ı Memnu’ya imza atan o isme emanet!

Bu diziye dikkat! Kefaret dizisi, Aşk-ı Memnu’ya imza atan o isme emanet!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Bu sezon tüm dünyada Covid 19 nedeniyle yaşanan karantina sürecinde pek çok dizi için zor bir sezon oldu.

Zira, Mart ayında pek çok dizinin çekimleri durdu. Oyuncular, tüm çalışanlar evlerine kapandı. Yaşanan pandemi süreci, maddi manevi sektörü ciddi zararlara uğratırken, izleyiciler de pek çok dizinin sezon finalini göremeden uzun bir süre beklemek zorunda kaldı.

Bazı diziler Haziran ayında bir iki bölüm çekerek sezon finali yapmaya çalıştı ama büyük çoğunluk yeni sezona kadar durmayı tercih etti.

Kurban bayramı sonrasında da çekimler başlayacak. Bazı diziler şimdiden sete çıksa da bir çoğu bayram sonrasını bekliyor.

Aynı zamanda kanallar pek çok yeni proje için de hazırlıklarını sürdürmekte. Yeni dizilerle ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

Bu diziye dikkat! Kefaret dizisi, Aşk-ı Memnu'ya imza atan o isme emanet! 8

Bu dizilerden birisi de Şubat ayında yavaş yavaş konuşulmaya başlanan Kefaret isimli dizi. Dizide Nurgül Yeşilçay’ın oynayacağı konuşulmuştu.

Dizinin en büyük iddiası sadece Yeşilçay değil. Hikaye’nin Zülfü Livaneli’nin bir hikayesinden esinlenilmiş olması da bir başka iddialı durum!

Livaneli’nin bu kısa hikayesi, şimdilik Kefaret adıyla anılıyor. Ekrana geldiğinde dizinin ismi değişir mi henüz net değil. Kanalının da Fox TV olacağı konuşulmuştu ama bu konu da netleşmedi.

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosu henüz tamamlanmadı ama Eylül gibi çekimlerin başlaması öngörülüyor.

Diziyle ilgili son gelen haber ise bir başka ve önemli iddiayı ortaya koymakta!

Güçlü bir isim olan Mahinur Ergün’un senaryoyu yazdığı haberinden sonra bu kez de yönetmenin ismi heyecanlandırdı!

Bu diziye dikkat! Kefaret dizisi, Aşk-ı Memnu'ya imza atan o isme emanet! 9

Zira bu isim, televizyon tarihimize geçen Aşk-ı Memnu dizisinin de yönetmenliğini yapan Hilal Saral!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği kulis bilgisine göre, Saral, Kefaret dizisinin yönetmenliğini yapacak.

Hilal Saral daha önce çok konuşulan projelere imza atmıştı. Aşk-ı Memnu’nun yanı sıra Fatmagül’ün Suçu Ne, Kuzey Güney, Kara Sevda, Kurt Seyit ve Şura, Şahin Tepesi, Zemheri dizilerinin de yönetmenliğini yaptı.

Kadroya hangi oyuncuların ekleneceği merakla bekleniyor ama şimdiden gelen haberlerle, dizinin yeni sezondaki iddialı yapımlar arasında yer alacağı da görülmekte…

Gelişmeleri sizlerle de paylaşacağız…

Mahinur Ergun’un yazdığı dizinin yönetmeni belli oldu. Deniz Çakır’lı Şahmeran dizisinden de teklif alan Saral, tercihini Nurgül Yeşilçay’lı Kefaret’ten yana kullandı. Cast direktörlüğünü Blacklist’in yaptığı Kefaret’in oyuncu kadrosu ise henüz netleşmedi. FOX’ta ekrana gelecek dizinin çekimleri eylül ayında başlayacak.