Ana sayfa TV Programları Evine dönerken pusuya düşürüldü! – Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Ocak 2019

Evine dönerken pusuya düşürüldü! – Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Ocak 2019

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni hafada da önemli konu başlıklarıyla ekranda yer almaya devam ediyor. 15 Ocak Salı günü yayınlanan programda Yeşilçam filmi gibi hayat hikayesi vardı. 42 yıl önce babaları tarafından Sirkeci Tren Garı’nda bırakılan kardeşler Müge Anlı’da birbirini buldu! Programda duygu dolu anlar yaşandı.. Programdaki diğer konu başlıkları şu şekildeydi: Temel ve Melahat kardeşler ilk kez babalarıyla konuşuyor. Yücel bey neden çocuklarını istemiyor? Büyükçekmece Belediye Başkanı’ndan destek sözü… Beyza Şahin biyolojik babasını arıyor… Kızından annesi Sevinç Yağcı’ya ”eve dön” çağrısı… Evine dönerken pusuya düşürüldü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Ocak bölümünde yer alan bu konuyla ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz.

KARDEŞLERİN BİRBİRİNE KAVUŞMA HİKAYESİ

İstanbul Sirkeci Tren Garı’nda 25 Haziran 1976 günü, 5 yaşındaki Temel ile 9 yaşındaki Melahat terk edilmiş olarak bulundu. 8 ay sonra ise Temel evlat edinildi ve iki kardeş ayrı düştü.

42 yıl sonra ablası Melahat’ı bulmak istediğini söyleyerek Müge Anlı’ya başvurdu. Müge Anlı, yaptığı araştırmayla abla Melahat Hanım’ı yalnızca yarım saat içinde buldu. Bununla kalmayan Anlı, iki kardeşin ailesine de ulaştı.

İki kardeşin babaları tarafından Sirkeci Tren Garı’na bırakıldığı gerçeği şok etkisi yarattı. Abla-kardeşin diğer iki kardeşi Şenol ve Solmaz ise onlara sarılmak için Müge Anlı stüdyosuna koştu.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…