Ana sayfa Dizi Fragmanları Evli ve Öfkeli dizisinin 11. bölümde gerçekler ortaya çıkıyor

Evli ve Öfkeli dizisinin 11. bölümde gerçekler ortaya çıkıyor

tarafından ker_def

Evli ve Öfkeli 11. Bölüm Fragmanı

Gizlenen Gerçekler Ortaya Mı Çıkıyor?

Dilek, kendisini isterken fenalaşan Lütfü’ye geçici bir süre bakmak zorunda kalır. Ve Tarık’ı da yardıma mecbur bırakır… Tarık ve Lütfü baş başa kaldıklarında, Lütfü, Tarık’a kesin konuşur. Dilek’i seviyorsa Lütfü aradan çekilecek, eğer sevmiyorsa da Tarık aradan çekilecek… Böylece Lütfü, Dilek’le evlenebilir.

Gülendam, basına Deniz’in Seray’ın kızı olduğu bilgisini sızdırmış, Seray ne cevap vereceğini bilemez… Eski menajeri ise Mehtap’a danışır. Mehtap, bu olayı Seray’ın lehine çevirecektir.

Esra, Efkan ve Osman’ın annesini öldürdüğünü düşünür ama diğer yandan da annesinin öldüğünü kabullenemez. Efkan’dan gizli, Murat’la birlikte annesiyle ilgisi olabilecek bütün davaları araştırırlar. Annesinin kaybıyla denkleşen bir dosya vardır.

Mine’nin beklenmedik bir konuğu vardır. Bu konuk, Metin hakkında kimsenin bilmediği şeyler biliyordur. Metin’den kolayca boşanabilecek, Metin’in doktorluk lisansı bile iptal edilebilir. Mine, Metin’den boşanabilmek için ne kadar ileri gidebilir?

Yayın Tarihi : 20 Aralık 2015/ Pazar

Yayın Saati : 20.00

Yapımcı: Süreç Film / Ali Gündoğdu

Yönetmen : Nisan Akman

Senaryo: Cem Görgeç

Oyuncular: Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Ayça Erturan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Serkan Altunorak, Sinan Eroğlu, Yıldırım Fikret Urağ, Gamze Topuz, Elif Atakan, Kemal Pekser, Burak Sevinç, Nişan Şirinyan, Yunus Güner, Bengü Şen, Levent Ünsal, Gizem Koçak, Alisa Sezen Sever.