Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin akıbeti de Kaderimin Oyunu dizisi gibi mi olacak?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin akıbeti de Kaderimin Oyunu dizisi gibi mi olacak?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Fox TV’de ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin bu hafta 29. bölümü ekrandaydı. Dizi, ilk günlerde aldığı reytingleri giderek kaybetti. Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Barış Kılıç’ın başrolünde oynadıkları diziden ayrılanlar da oldu yeni gelenler de. Diziye yeni bir yön verilmeye çalışılırken, düşen reytingleri tam anlamıyla toparlamak pek mümkün olmadı.

MF Yapım imzalı dizi, Eylül ayında ekrana gelmeye başlamıştı. Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin’in yönetmenliğini yaptıkları dizi, hukuk temalı bir dram dizisi. Oyuncu kadrosuyla göz dolduran diziyi izleyenler, şimdi 2. sezonda devam edip etmeyeceği ile ilgili soruları sormaya başladı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin akıbeti de Kaderimin Oyunu dizisi gibi mi olacak? 9

Giderek düşen reytingleri toplamak için dizinin başrol oyuncularından Yiğit Kirazcı ve Sarp Apak diziden ayrılmıştı. Zaman atlaması yaşanan hikayeyi daha heyecanlı hale getirmek için senaristler çaba veriyor.

Fakat Salı günleri ekranın en çok izlenen dizisi olmayı başaran Üç Kız Kardeş’in yanı sıra Destan ve Baba dizileriyle Evlilik Hakkında Her Şey’in rekabet etmesi kolay değil. Reytinglerini toparlayamasa da dizinin yurt dışında büyük ilgi görmesi, kanalın final kararı vermesini engelledi.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var. Bu izleyiciler, dizinin 2. sezonda da devam kararını heyecanla beklemekte. Özellikle kadın karakterlerin başrolünde yer aldığı bir dizi olarak kadınlar tarafından da özel bir ilgiyle takip edilmekte.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin akıbeti de Kaderimin Oyunu dizisi gibi mi olacak? 10

Kanalın kararı şimdilik netleşmiş olmasa da yurtdışı satışlarının iyi gitmesi, dizinin devam etme olasılığını da yükseltiyor. Bu nedenle Fox TV, diziyi yayınlamaya devam ediyor. Aksi bir durum yaşanmadığı sürece, Evlilik Hakkında Her Şey’in ikinci sezonda da devam etmesi bekleniyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin akıbeti de Kaderimin Oyunu dizisi gibi mi olacak? 11

Benzer bir durum Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisi için de yaşanmakta. Dizinin Türkiye’deki yayınından reyting anlamında beklenen alınamasa da yurtdışında diziye gösterilen ilgi nedeniyle Kaderimin Oyunu dizisinin final yapmayacağı ve ikinci sezonda da devam edeceği öğrenilmişti. Aynı kararın Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için de alınması bekleniyor.