Ana sayfa Sosyal Medya Evrim Alasya, başarısını çekmeyenlere lafı yapıştırdı!

Evrim Alasya, başarısını çekmeyenlere lafı yapıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde en dikkat çeken karakterlerin başında Kıvılcım geliyor ve Evrim Alasya da gayet başarılı bir performans ortaya koyuyor. Karakterin ruhuna bürünen ünlü oyuncu, rol arkadaşı Barış Kılıç ile de çok başarılı bir partnerlik süreci sürdürüyor.

Özellikle Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Meliha karakteri ile akıllardan çıkmayan oyuncu, önceki sezon Akrep dizisinde de Ferda karakterini canlandırmıştı. Kızılcık Şerbeti ile birlikte yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan ünlü oyuncu, dizideki oyunculuğuyla da büyük övgü topluyor.

Sette yaşanan tartışma nedeniyle kriz iddiaları ile gündeme gelmesine şaşıran Evrim Alasya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile, adeta bu iddialar ile dalgasını geçti. Evrim Alasya, yaptığı paylaşımda şöyle yazdı: “Evrim Alasya sette herkese küfürler savurdu, herkesi kırdı geçirdi, seti dağıttı, kaprisleriyle herkesi yıldırdı, şimdi sahne çekecek.”

Evrim Alasya, başarısını çekmeyenlere lafı yapıştırdı! 7

Aslında bu sözleri ile kendisine yönelik iddialar ile dalgasını geçen oyuncu, sette her şeyin yolunda olduğunu da gülümseyen pozuyla ortaya koymuş oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut da oyuncu hakkında yapılan iddiaların doğru olmadığını ayrıca yönetmenin seti bırakmadığını açıklayarak, her şeyin normal olduğu bilgisini paylaştı.

Oyuncuların aralarında sorun olmadığını da açıklayan Faruk Turgut, “İddiaların tamamı gerçek dışı” ifadesini kullandı.