Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’da acı bir son mu bekliyor izleyiciyi? Kumru’ya ne oldu?

Kırmızı Oda’da acı bir son mu bekliyor izleyiciyi? Kumru’ya ne oldu?

tarafından zk zk

Televiyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, sezonun en çok dikkat çeken yapımlarından birisi olmaya devam ediyor. DR. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlediği romanından alıntılanan karakterler, izleyicinin içini acıtan yaşamlarıyla ekrana gelmekte. Sezon başından beri pek çok çarpıcı karakterle birlikte son haftalarda ise Kumru’yu izliyoruz.

Aslıhan Gürbüz’ün, Ufak Tefek Cinayetler isimli diziden sonra iki yıl boyunca ekranda yer almamasının ardından Kırmızı Oda diziyle dönüşü hayranlarını da mutlu etti. Oyuncu, başarılı performansı ile Kumru karakterine hayat veriyor.

İlk başta kızı ve kocası ile mutlu bir kadın olan Kumru’nun, bir lokantada gördüğü adama saldırmasıyla hikaye başlamıştı. Kumru’nun Doktor Hanım’a terapiye gelmesiyle birlikte yaşadıkları da ortaya çıkıyor.

Sevdiği adam ile birlikte İstanbul’a kaçan Kumru, sığındıkları evdeki adamın tacizine uğrayınca başka bir yere taşınıyorlar. Bir anda lüks bir hayatın içine düşen Kumru, ne olduğunu anlamadan, sevgilisinin kumar oynadığı ve çok borcu olduğu ve borcu karşılığı da onu bir adama sattığı öğreniliyor.

Kırmızı Oda'da acı bir son mu bekliyor izleyiciyi? Kumru'ya ne oldu? 7

Kumru, bu acıyla birlikte büyük bir şok yaşıyor ama yeniden sevgilisinin evine dönmek zorunda olduğunu da yeni bölüm tanıtımında görüyoruz. Sevgilisi Yavuz ile ilgili hikayeyi anlatırken, ilginç bir gelişme yaşanıyor ve Yavuz’un evine gelip kızının başında oturduğu bir sahne görülüyor fragmanda.

Bu noktadan sonra Kumru’nun geçmişiyle yüzleşmeyi kaldıramadığı ve adeta çıldırdığı görülmekte. Fragmanın son sahnesinde onu arayan kocası, onu yerde bilekleri kesik bir halde buluyor.

Yaşadıklarına dayanamayıp intihar ettiği düşünülen Kumru’ya ne olacağı şimdi merak konusu. Yarın akşam (15 Ocak Cuma) yayınlanacak olan 20. bölümde Kumru’nun acı bir sonla diziden ayrılıp ayrılmayacağını hep birlikte göreceğiz.

İşte 20. bölüm 2. fragmanı: