Ana sayfa Dizi Haberleri Eylem’e ne oldu? Fethi’nin kahreden göz yaşları! Söz dizisi yeni bir şokla mı geliyor?

Eylem’e ne oldu? Fethi’nin kahreden göz yaşları! Söz dizisi yeni bir şokla mı geliyor?

tarafından ker_def

Star TV’de 17 Aralık Pazartesi akşamı 64. bölümü yayınlanacak olan Söz dizisinde, heyecan doruğa çıkacak!

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı. Fethi ve Eylem’in teröristlerin eline düştüğü sahnede, Fethi’nin acı içindeki göz yaşları, Eylem’e bir şey olduğu şüphesini doğurdu.

Eylem'e ne oldu? Fethi'nin kahreden göz yaşları! Söz dizisi yeni bir şokla mı geliyor? 7

TİM’in müthiş operasyon sahnelerinde nefesler tutulacak. Bu arada Yavuz ve Derya’nın da gittikçe yakınlaşmaya başladığı görülecek. Birlikte film izlerken Derya’nın “Böyle aşkların sadece filmlerde olması çok hüzünlü değil mi? Ben de böyle aşık olmak isterdim” sözlerine Yavuz’un “Ol engel olan mı var” sözü dikkat çekti.

İşte yeni bölümden 2. tanıtım:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Yavuz, Sami ve ekibini köşeye sıkıştırıyor.

Bombalı saldırının faillerini yakalamak için kendi hayatını feda eden Karabatak, ölümle burun burunadır. Tim onu kurtarmak için son bir hamle yapar ama bu hamle Karabatak’ı kurtarmaya yetmez. Teröristlerin eline geçen Karabatak’ın kimliği deşifre olmuştur.

Tim ve Erdem Karabatak’ı aramaya devam ederken, bölgede giderek hakimiyetini büyüten Dragan Karabatak’ın ele geçirildiğini öğrenir.

Yavuz, Sami ve ekibini köşeye sıkıştırmıştır. Sami bu durumdan kurtulmak için Yavuz’un en zayıf yanına saldıracaktır. Turan ve Kopuk’a…

Yavuz, Sami’nin adamlarından birinin gizli bir mekânı olduğunu öğrenir. Mekana düzenlediği baskınla Sami’ye bir adım daha yaklaşmanın fırsatını bulacaktır. Bu yakınlık ona Karabatak hakkında önemli bir istihbarat getirecek ama Turan ve Kopuk’un uğramak üzere olduğu saldırıya yetişmesine de engel olacaktır.