Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz döndü, Masumlar Apartmanı’na diş biledi! Baraj çok iyi, Hekimoğlu idare eder!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz döndü, Masumlar Apartmanı’na diş biledi! Baraj çok iyi, Hekimoğlu idare eder!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının reyting yarışında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümüyle yayınlanması ile birlikte eski tabloya geri dönüş yaşandı. Masumlar Apartmanı 2021 yılının ilk haftasında ara vermişti. EDHO ise ilk iki haftada izleyicisi ile buluşamamıştı. Bu gelişmeler de en çok Fox TV’de yayınlanan Baraj dizisini olumlu etkilemişti. Hekimoğlu da yılın ilk haftasında ekranda olmamanın cezasını iyi reytinglerden faydalanamayarak ödemişti.

19 Ocak Salı itibari ile salı rekabetinde eski tabloya geri dönüldü.4 kanalda da 4 iddialı dizi yeni bölümleri ile yayınlandı ve tüm yapımlar da eski rollerine dönüş yaptı. Masumlar Apartmanı 11-16 arası reyting oranları elde ederek yine tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 2 karakterin ayrıldığı 179. bölüm ile birlikte 8-10 arası reytingler elde etti ve yine kemik kitlesini ekran başına toplamayı başardı. Totalde EDHO’nun Masumlar Apartmanı’na bir hayli yakın olması ileriki haftalarda birincilik yarışını da daha çetin hale getirecek gibi duruyor. atv dizisi dün akşam tüm kategorilerde ikincilik elde etti.

Totalde 7’li oranlara yerleşen Baraj dizisi günü 4. sırada tamamlayarak çok iyi bir konum elde etti. Hekimoğlu ise total kategorisinde düşük reytingler alarak yine ilk 10 listesinde yer alamadı.

AB grubunda ise Baraj’dan daha iyi sonuçlar alan Hekimoğlu, 5’li reytingleri tutturmayı sürdürdü ve günü de 4. sırada tamamladı. Baraj bu kategoride günü 9. olarak bitirdi.

ABC1 grubunda ise daha iyi oranlara sahip olan Baraj dizisini 7. sırada görüyoruz. Hekimoğlu ise günü 10. olarak tamamladı.

İşte 19 Ocak Salı gününün ilk 10 program listesi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz döndü, Masumlar Apartmanı'na diş biledi! Baraj çok iyi, Hekimoğlu idare eder! 6