Ana sayfa Sosyal Medya Eyşan, Eyşan’lığı bırakmıyor! Cansu Dere öpüştü gündem değişti!

Eyşan, Eyşan’lığı bırakmıyor! Cansu Dere öpüştü gündem değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ferhat ile Şirin dizisini izleyen birçok kişi “Sarı Komutan” lakabını Söz dizisinde alan Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar’ın birbirlerine ne kadar uyumlu olduklarını ve yakıştıklarını düşünüyordu.İlk bölüm verilen mesaj buydu. Dizinin de adına bakarak Ferhat ve Şirin aşkı beklenilen idi. Ancak ters köşeyi Banu Karalı yaptı…

Ferhat ile Banu’nun 2. bölümün finalindeki öpüşme sahnesi dizinin tam bir ters köşe yapmasıydı… Bu öpüşme sahnesi sosyal medyada olay oldu. Cansu Dere de 29 Kasım Cuma akşamı twitter gündeminin baş sırasına yerleşti.

Tolga Sarıtaş ile Cansu Dere’nin dizideki öpüşme sahnesinden sonra sosyal medya adeta yıkıldı. Capsler, yorumlar, iltifatlar ve zaman zaman da eleştiriler adeta havada uçuştu.

İŞTE ÖPÜŞME SAHNESİ:

EYŞAN KARAKTERİ PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Dere’nin oyunculuğuna ve güzelliğine yönelik yapılan iltifatlar adeta yağmur gibi geldi. Dizinin adı Ferhat ile Şirin olabilir, ama Banu Karalı ile Cansu Dere çoktan kalpleri kazandı.

Cansu Dere için diziyi izlediğini söyleyen birçok kişi mesajlarıyla oyuncuya olan sevgilerini iletti.

Eyşan, Eyşan'lığı bırakmıyor! Cansu Dere öpüştü gündem değişti! 12

Ancak Ezel dizisindeki Eyşan karakteri de hala Cansu Dere’yi takip ediyor.

Yani ünlü oyuncu ne yaparsa yapsın hala birçok kişinin aklında Eyşan olarak kaldı.

“Eyşan, Eyşan’lığı bırakmıyor” diye yazanlar da oldu.

Eyşan, Eyşan'lığı bırakmıyor! Cansu Dere öpüştü gündem değişti! 13

REYTİNGLER TAT VERMİYOR

Ferhat ile Şirin AB grubunda 4.3 reyting ile 6. olurken, Totalde ise 3.99 reyting ile ancak 15. sırada yer bulabildi. 4.54 reyting ile 9. sıradan ABC1 grubunda ilk 10’a giren dizi için işlerin çok da kötü olmadığı söylenebilir.Ancak reytinglerin düştüğü ve daha fazla düşüş yaşanır ise sıkıntılı günlerin geleceğini de unutmayalım.

Kurşun’dan sonra Fox TV’nin bir dizisi daha beklentilerin altında kaldı.

Ancak diziyi ayakta tutan faktörler de belli. Hikayeden daha çok Cansu Dere’nin varlığı ve genç kızların sevgilisi Tolga Sarıtaş’ın sempatisi…

Dere hayranları sırf onun için diziyi izlediklerini belirten yorumlarda bulunuyor.

Ayrıca Tolga Sarıtaş’ın da ciddi bir fanı var ve Söz dizisinde bulduğu desteği tam olarak bulamasa da yine de yeni rolünde birçok destekçisi ekran başında.

Cansu Dere için sosyal medyada yazılan yorumlara şöyle bir göz gözdirelim:

Eyşan, Eyşan'lığı bırakmıyor! Cansu Dere öpüştü gündem değişti! 14

Eyşan, Eyşan'lığı bırakmıyor! Cansu Dere öpüştü gündem değişti! 15 Eyşan, Eyşan'lığı bırakmıyor! Cansu Dere öpüştü gündem değişti! 16 Eyşan, Eyşan'lığı bırakmıyor! Cansu Dere öpüştü gündem değişti! 17