Ana sayfa Dizi Haberleri Eyüp meğer bir katilmiş! Gülperi dizisinde şoke eden gerçek, nikah günü ortaya çıktı!

Eyüp meğer bir katilmiş! Gülperi dizisinde şoke eden gerçek, nikah günü ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Show TV’de 16. bölümü ekrana gelen ve Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen’in baş rolünde oynadıkları Gülperi dizisinde, izleyiciyi çok şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Çocuklarının isteği üzerine, hiç istemese de eski eşiyle yeniden nikah masasına oturan Gülperi, uzaktan kendilerini izleyen Kadir’e üzgün gözlerle bakarken, Hasan, Bedriye, Can ve Eyüp çok mutluydu.

7 yıl sonra çıkıp gelen Eyüp, Gülperi’ye büyük baskı yapmaya, tuhaf tavırlar sergilemeye başladı.

Eyüp’ün Gülperi’ye yakınlaşmaya çalışması ama karşılık bulamayınca iyice öfkelenmesi yeni bölümün dikkat çeken sahneleriydi.

Kadir, içten içe  büyük bir aşkla bağlandığı Gülperi’yi nikah dairesinin önünde görünce büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yaşadı.

Eyüp meğer bir katilmiş! Gülperi dizisinde şoke eden gerçek, nikah günü ortaya çıktı! 8

Eyüp ile karşılaşan Kadir’in aralarında geçen konuşmadan, geçmişte Eyüp’ün bir ihanetine uğradığı anlaşıldı. Kadir’in kimseye anlatmadığı bu olay merak uyandırırken, final sahnesinde olanları ise kimse beklemiyordu.

Nikah kıyılmasına yakın Kadir, avukat arkadaşından Eyüp ile ilgili çok önemli bir sırra ulaştı.

Eyüp’ün aslında Türkiye’den kaçtıktan sonra gittiği ülkede müebbet hapse mahkum olduğunu ve hapishane yıkılınca kaçtığını öğrendi. Neden müebbet aldığı ise dehşete düşürdü!

Eyüp, sınırda yaralandıktan sonra kendisini kurtaran ve bakan aileyi, iyileştikten sonra soymaya kalkıştığı, tüm aileyi taradığı ve 5 kişiyi öldürdüğü, ölenler arasında bir de çocuk olduğu ortaya çıktı.

Kadir bu bilgiyi aldıktan sonra hızla nikah dairesine gitmek için harekete geçti. Trafiğe rağmen nikaha yetişen Kadir, salonun tam kapısını açtığı sırada Gülperi ile göz göze geldi.

Nikah memuru Gülperi’ye evlenmeyi kabul edip etmediğini soruyordu.

Eyüp meğer bir katilmiş! Gülperi dizisinde şoke eden gerçek, nikah günü ortaya çıktı! 9

Ancak Gülperi o anda kapıda duran Kadir’i ve ‘Hayır’ anlamında başını salladığını gördü. Gülperi yanıtını vermeden dizinin 16. bölümü final yaptı.

Gülperi’nin Eyüp ile evlenip evlenmeyeceğini, Kadir’in ona gerçekleri anlatma şansı bulup bulamayacağını ancak bir kaç hafta sonra öğreneceğiz. Dizi sezon arası verdi ve Ocak sonunda ekranda olması bekleniyor.

işte o nikah sahnesi: