Ana sayfa Dizi Haberleri Eyvah eyvah! Erkenci Kuş’a bir karakter daha katılıyor ki Sanem’in kabusu olacak!

Eyvah eyvah! Erkenci Kuş’a bir karakter daha katılıyor ki Sanem’in kabusu olacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş’un 8. bölümü 14 Ağustos Salı akşamı ekranda olacak.

Can Yaman ve Demet Özdemir’in başrollerinde oynadıkları dizinin yeni bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı.

Dizinin yeni tanıtımda şirket koridorlarında elinde bastonuyla yürüyen bir kadın ortaya çıktı. Kadının yüzünü görmüyoruz ancak sosyal medyadaki tahminlere de bakılırsa, Can’ın annesi geliyor!

Şirkette herkesin kabusu olduğu, çalışanların telaşından da anlaşılıyor. “Daha kötü ne olabilir ki!” diye karşılanan kadın, muhtemelen Sanem’in başına da büyük kabus olacak!

Diziye yeni katılan karakterin yüzü görünmüyor. Kimin diziye katıldığı da henüz anlaşılamadı ama Erkenci Kuş’ta Sanem ve Can’ın bir araya gelmesi için yeni bir engel daha çıkmış gibi duruyor!

İşte sosyal medyada herkesi heyecanlandıran o tanıtım:

Yeni bölümde neler olacak?

Sanem ve Can ayrı kalabilecek mi?

Sanem istemeden öyle bir oyunun parçası oldu ve o kadar çok yalan söyledi ki Can’a, hepsini unutup “Kal” diyemedi. Can da “yüzümü görmeyeceksin” dedi. Sanem, Can’ı görmeden nasıl yapacak?

Emre, suçluluk duygusunu atlatamıyor hala. Ve sevdiği kadının bu kadar kötücül olabilmesini. Emre’nin desteğini kaybeden Aylin giderek artan ajans borçlarından çıkmanın bir yolunu arıyor, ve tabi ki planlarını ustaca yapmaya. Pes etmek Aylin’in doğasında yok!

Eyvah eyvah! Erkenci Kuş'a bir karakter daha katılıyor ki Sanem'in kabusu olacak! 7

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Mahallede de başka bir isyan var. Aysun’un oğlu Zebercet’in dükkanını ele geçirdiğini duyan ve “işkadını” olduğunu öğrenen Mevkıbe boş durur mu? O da bakkalı ele geçirecek ve Nihat’ı bakkaldan gönderecek. Zebercet ve Nihat patlamaya hazır bomba gibi boş boş dolaşıyorlar mahallede. İşler karışıyor. Olan bir şekilde yine Osman’a oluyor.

Sanem istifa etti, Can işe gitmiyor. Kimse bilmiyor neler olduğunu Can’a. Ajansta büyük kriz var. Can olmadan kaos hakim ve Ceycey yine kontrolünü kaybediyor.