Ana sayfa Dizi Haberleri Eyvah! Özge Özpirinçci, Kadın dizisinde anne rolünü oynayınca evde işler karışmış!

Eyvah! Özge Özpirinçci, Kadın dizisinde anne rolünü oynayınca evde işler karışmış!

tarafından zk zk
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’da Bahar karakteriyle çok konuşulan Özge Özpirinçci’den bir itiraf geldi!

Başarılı oyuncu, bir süre önce Milliyet Gazetesi’nden Asu Maro’ya verdiği röportajda, anne rolünde oynamanın aile içinde yarattığı beklentiyi itiraf etti!

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizilerden Kadın’da, bir anda iki çocuklu bir anne olarak karşımıza çıktı Özge Özpirinçci. Onu son izlediğimiz Aşk Yeniden dizisindeki komik hallerinden sonra, çilekeş iki çocuklu, yalnız bir kadın olarak izliyoruz.

Oyunculuğuyla çok konuşturan Özpirinçci, hepimizi iki çocuk annesi olduğuna inandırdı bile!

Ancak özel hayatında ailesinde durum başka türlü olmuş!

 

Özge Özpirinçci, röportajda, “Al Yazmalım”da bebekle oynarken “Biyolojik saatim çalıştı” demiştiniz. Şimdi nasıl?” sorusuna bakın nasıl yanıt vermiş:

“Bu sefer öyle olmadı çünkü şu an tamamen iş odaklı kafa yapım. Ama tabii annem ve babam televizyonda beni böyle gördükçe, onların biyolojik saati benden kötü durumda. Torun istiyorlar deli gibi. Ben de çocuk sahibi olmak istiyorum ama mesela çocuğumu İstanbul’da büyütmek istemiyorum. İki-üç sene çalışmak istemiyorum. O lükse sahip olabilmek için de birkaç sene çok sıkı çalışmam lazım. İzlemek istediğim bir film gibi. 2019’da, 2020’de çıkacak ve ben fragmanını izliyorum gibi hissediyorum şu anda. Fragmanı çok güzel, inşallah film de güzeldir diye bekliyorum.