Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman, çok fena ters köşe yapacak!

Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman, çok fena ters köşe yapacak!

tarafından zk zk
Fox TV’deki Kadın dizisinde Arif karakterini oynadıktan sonra ünlenen Feyyaz Duman, hayranlarını şaşırtacak bir rolle geliyor!

Dizinin sezon arasına girmesinden sonra bir film projesi üzerine çalıştığı öğrenilen Feyyaz Duman, izleyenleri şaşırtacak bir rolle beyaz perdede olacka.

Eylem Kaftan’ın “Kovan” adlı filminde Meryem Uzerli ile birlikte kamera karşısına geçecek olan Feyyaz Duman’ı, bu kez Kadın dizisindeki Arif’ten çok farklı bir karakterde göreceğiz.

Uzerli’nin arıcılık yapan bir kadını oynayacağı filmde Feyyaz Duman’ın rolü de ortaya çıktı.

Eylem Kaftan, Medyatava’da Birsen Altuntaş’a verdiği röportajda filmle ilgili şunları söyledi:

Kadın dizisinin Arif'i Feyyaz Duman, çok fena ters köşe yapacak! 7

“Filmin öyküsü TRT Belgesel’de şehirli çiftçilerle ilgili yaptığım programda karşılaştığım bir karakterin hikayesine dayanıyor. Filmde arıcılık yapan bir kadının doğayla mücadelesini anlatacağız…

Filmimizde Feyyaz Duman, İlker adında bir doğa görevlisini canlandıracak. Burcu Salihoğlu da var. Ayrıca çok önemli bir erkek karakterimiz daha var. Ancak henüz onunla anlaşma yapmadık. O yüzden ismini söyleyemiyorum. Çekimlere ağustos ortasında Artvin’in bir dağ köyünde başlıyoruz. Artvin çok iyi korunmuş. İnsan ve doğanın en uyumlu yaşadığı şehir. Biz de bölge halkından çok büyük destek görüyoruz. Çekimlerimizi 1 ayda tamamlamayı planlıyoruz.”