Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola, finale giden Masumlar Apartmanı’ndan iki foto ile güzel bir sürpriz yaptı

Ezgi Mola, finale giden Masumlar Apartmanı’ndan iki foto ile güzel bir sürpriz yaptı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında bu hafta 69. bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, 71. bölümüyle veda etmeye hazırlanıyor. 24 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek olan final bölümü öncesinde, izleyenleri üzen bir gelişme yaşandı dizide. Usta Oyuncu Metin Coşkun’un hayat verdiği, çocukların babası Hikmet, hayatını kaybetti.

Dizinin ilk bölümünden itibaren büyük emek veren usta oyuncunun son sahnesi, izleyiciyi de üzen anlara sahne oldu. Sonunda travmatik hayatlarından çıkmayı başaran Safiye, Gülben, Han, Neriman ve torunu Masal ile güzel bir gün geçiren Hikmet, piknik yaptıkları yerde bir ağacın altında son nefesini verdi.

Torunu masala masallar anlatan Hikmet’i, ağacın gölgesinde uyuyor zanneden Safiye ve Gülben, yaşadıkları büyük şok ile ekran başındaki izleyenleri de hüzünlendirdiler. Bu sahne, geçtiğimiz hafta çekilmişti. Çekimlerden bazı fotoğraf ve videoları Merve Dizdar ve Ezgi Mola, instagram sayfalarından da paylaşmıştı.

Hikmet’in ölümü öncesinde kızları ile bir sandalla göle açıldıkları anlar ise baba ve kızları arasında çok özel bir sahneydi. Yıllar sonra kızlarını böyle mutlu gören Hikmet, onlara birer araba hediye ederek ehliyet almalarını ve istedikleri her yere gitmelerini söylüyordu. Bu sahnelerin çekimi sırasından bir fotoğrafı ise Ezgi Mola, 69. bölüm yayınlandıktan sonra paylaştı.

Ezgi Mola, finale giden Masumlar Apartmanı'ndan iki foto ile güzel bir sürpriz yaptı 15

Metin Coşkun’un son sahnelerinden  birinin çekimlerinden kamera arkası bir pozdu bu. Sandaldaki zorlu çekim sırasında yansıyan pozu ‘babamızla sandal sahnemizden’ notuyla paylaşarak güzel bir kareyi de hatıra bıraktı Ezgi Mola…

Bu arada Mola’nın bir başka sürpriz fotosu ise Alice Müzikali’nden geldi. Sezonun son oyununu oynadıkları gece, kuliste onu bekleyen bir sürpriz vardı! Ezgi Mola, dizide büyük bir başarı ile ölen anneleri Hasibe’yi oynayan Açelya Devrim Yılhan’ın kendilerini izlemeye geldiğini bu fotoğrafla gösterdi. Mola, “Anamız Hasibe’m oyunu izlemeye geldi’ notunu da düşmeyi ihmal etmedi…

Ezgi Mola, finale giden Masumlar Apartmanı'ndan iki foto ile güzel bir sürpriz yaptı 16