Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı setindeydi ama kardeş diziye büyük jest yaptı…

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı setindeydi ama kardeş diziye büyük jest yaptı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Mola, tam 8 yıldır ekranlarda yoktu. O’nu gelen hiç bir teklif tv dizilerinde oynamaya ikna edemiyordu. Ancak bu durum Masumlar Apartmanı dizisiyle bozuldu. Mola, 8 yıl sonra yeniden kamera karşısına bir dizi için geçti ve şu sıralar çekimleri devam eden dizide Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ile birlikte oynuyor.

Yaşanmış, gerçek ve trajik bir hikayenin kahramanına hayat veren Ezgi Mola, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinin hikayesinden de senaryodan da çok etkilendiğini söylemişti. İstanbullu Gelin dizisinin hikayesi de yine aynı isme aitti.

Halihazırda tv8’de devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yanı sıra tv8’in yeni dizisi Kırmızı Oda da yine aynı ismin hikayesinden senaryolaştırılmakta. Hal böyle olunca, şu anda ekranda olan bu üç dizi, bir anlamda ‘kardeş dizi’ de denilebilir aslında.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ isimli kitabındaki Çöp Apartman öyküsünden senaryolaştırılmakta Masumlar Apartmanı dizisi. Şu sıralar çekimleri devam eden dizinin setindeyken Kırmızı Oda’nın ilk bölümünü izlemeyi ihmal etmeyen Ezgi Mola, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla diziye desteğini de göstermiş oldu…

İşte o paylaşımlar:

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı setindeydi ama kardeş diziye büyük jest yaptı... 9

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı setindeydi ama kardeş diziye büyük jest yaptı... 10

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı setindeydi ama kardeş diziye büyük jest yaptı... 11