Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola ve Merve Dizdar, o sahne çekilirken mahvoldular!

Ezgi Mola ve Merve Dizdar, o sahne çekilirken mahvoldular!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi veda etmeye hazırlanıyor. Dizi tarihimize geçen ve uzun yıllar unutulmayacak olan dizi, gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanması nedeniyle de büyük ilgi gördü. Özellikle ilk sezonda ekranı sallayan bir dizi olan Masumlar Apartmanı, ikinci sezonda aynı ilgiyi bulamasa da kemikleşmiş bir izleyici kitlesi tarafından merakla takip ediliyor.

24 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek olan 71. bölümüyle veda etmeye hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisinin bu hafta ekrana gelen 71. bölümde Hikmet karakterinin ölümü herkesi yaşa boğdu. 70. bölümdeki piknik sahnesinde bir ağacın altında hareketsiz yatan Hikmet’in öldüğü sanılmıştı ancak hastaneye kaldırılarak kurtarıldı.

Fakat organları iflas eden Hikmet’in ölümü yaklaşmıştı. Tüm aile bu acı dolu anlarda babalarıyla vedalaştı. Hikmet, çocuklarına yaşattıkları için özür dilerken, onların gelecek hayatları için de dileklerde bulundu. Ekran başında usta oyuncu Metin Coşkun’un bu sahnelerini izleyenler de gözyaşları içinde kaldı.

Hikmet’in son sözlerini söyledikten sonra ölmesi, Safiye, Gülben, Han ve Neriman kardeşleri perişan etti. Bu sahne sırasında oyuncuların gözyaşları içinde kaldığı anlar, Masumlar Apartmanı’nın unutulmayacak bir sahne olarak sosyal medyada da çok konuşuldu.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar, o sahne çekilirken mahvoldular! 8

Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola ve Gülben’i oynayan Merve Dizdar, sahnenin yayınlanmasından sonra duygularını da instagram hesaplarından paylaştılar. Usta oyuncuyla çekilen bu sahne sırasında çok zorlandıklarını da saklamadı oyuncular.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar, o sahne çekilirken mahvoldular! 9

Ezgi Mola, bu sahne için “Ben bittim!” yorumunu yaparken Merve Dizdar da “Mahvolduk çekerken de izlerken de” diyerek çekimler sırasında da gözyaşlarını tutamadıklarını aktarmış oldu…