Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinin Akkız’ı Ebru Şahin’den nişan sürprizi! Üstelik çok özel bir gün seçti!

Destan dizisinin Akkız’ı Ebru Şahin’den nişan sürprizi! Üstelik çok özel bir gün seçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hercai dizisiyle oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Ebru Şahin, Reyyan karakteri ile gönülleri fethetmişti. Bir dizilik şöhret olmadığını bu sezon başlayan atv’nin Destan dizisindeki Akkız rolü ile ortaya koydu genç oyuncu.

Şu sıralar Edip Tepeli ile birlikte başrolünde oynadığı dizi ile büyük beğeni toplamakta. Rolü için uzun eğitimlerden geçen ve her bölüm için ayrı bir mücadele veren oyuncu, zorlu sahnelerin altından başarı ile kalkarak projeye en büyük emek verenlerden birisi.

Ebru Şahin, bir süredir Basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile büyük bir aşk yaşıyor. NBA’de forma giyen Cedi Osman ile 2020 yazında başlayan aşkları büyüyen çift, evlilik yolunda ilk adımlarını attılar.

Hafta içinde Ebru Şahin’in sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar sonrası çiftin aile içinde bir tören ile nişanlandıkları öğrenildi. Bu nişanın ardından ise Ebru Şahin’in bir sürpriz bekliyordu.

Destan dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin'den nişan sürprizi! Üstelik çok özel bir gün seçti! 14

Aynı zamanda 18 Mayıs doğumlu olan Ebru Şahin, nişan için doğum gününü tercih etmişti. Arkadaşları ise ona bir sürpriz parti yaparak hem nişanını hem de 1994 doğumlu oyuncunun yeni yaşını kutladılar.

Destan dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin'den nişan sürprizi! Üstelik çok özel bir gün seçti! 15

Nişan töreni sonrası gittiği mekanda arkadaşları ile karşılaşan oyuncu, büyük sevinç yaşadı. Bu partiye katılanlar arasında Hercai’nin yönetmenlerinden Cem Karcı ile aynı dizide birlikte rol aldıkları Oya Unustası, Ahmet Tansu Tayanlar, Aydan Taş ile birlikte Aslıhan Gürbüz de yer aldı.

Destan dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin'den nişan sürprizi! Üstelik çok özel bir gün seçti! 16

Cedi Osman, geçtiğimiz yaz Ebru Şahin’e Kapadokya’da evlenme teklif etmişti. ‘Evet’ yanıtından sonra evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin isteme törenleri de Ebru Şahin’in ailesinin yaşadığı Tekirdağ’da yapıldı. Nişan yüzüklerini takan çift, mutlu haberi de sosyal medyadan hayranları ile paylaştılar.

Destan dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin'den nişan sürprizi! Üstelik çok özel bir gün seçti! 17

Takipçilerini çok şaşırtan bu fotoğrafları Şahin, ‘Dün biraz olaylı geçti’ notuyla paylaştı. Güzel oyuncu nişan töreninde giydiği beyaz püsküllü kıyafeti ile de beğeni topladı. Bu arada Cedi Osman’ın paylaşıma yaptığı ‘Kahve çok iyiydi’ yorumu da görenleri gülümsetti. Çiftin yaz sonu nikah masasına oturacakları öğrenildi.

Destan dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin'den nişan sürprizi! Üstelik çok özel bir gün seçti! 18

Destan dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin'den nişan sürprizi! Üstelik çok özel bir gün seçti! 19

Destan dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin'den nişan sürprizi! Üstelik çok özel bir gün seçti! 20

Destan dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin'den nişan sürprizi! Üstelik çok özel bir gün seçti! 21