Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın, Masumlar Apartmanı’nı izleyişini görmeniz lazım!

Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın, Masumlar Apartmanı’nı izleyişini görmeniz lazım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam 30. bölümüyle ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisi, yine izleyenleri ekrana kilitledi. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı dizinin en dikkat çeken sahnesi ise merakla beklenen kazan dairesindeki kişinin kimliğiydi!

Sonunda dizinin yeni bölümünde bu kişinin Naci olduğu ortaya çıktı. Tansel Öngel’in bir süre önce dizinin yapımcı firması ile yeniden anlaşma imzaladığı öğrenilmişti. Bu gelişmenin ardından da Naci diziye döndü.

Önce Han’ın ne yapmaya çalıştığı anlaşılamadı ama sonrasında Naci’yi Amerika’ya tedavi için göndermek istediği ortaya çıktı. Naci’yi ikna etmek için korkunç bir yol seçmiş, onu kazan dairesine zincirlemişti. Ancak işin içinden başka bir iş çıktı!

Bu arada yeni bölüm oldukça heyecanlı gelişmelere sahne oldu. Dizinin müdavimleri, yeni bölümü pür dikkat ekran başında izlerken, aynı heyecanı oyuncular da yaşıyordu.

O anlarda Ezgi Mola ve Merve Dizdar da birlikte diziyi izlemekteydiler. Mola’nın evine misafir olan Merve Dizdar, rol arkadaşı ile yeni bölümü izlerken, Mustafa Aksakallı da iki oyuncunun o halini çekti.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın, Masumlar Apartmanı'nı izleyişini görmeniz lazım! 8

Her ne kadar dizinin senaryosunu bilseler de nasıl bir heyecanla izledikleri de fotoğrafa yansımakta. Bu arada Ezgi Mola, Naci’nin ortaya çıkmasından sonra dizinin Esat’ı Uğur Uzunel’in “Naciydi Naci” paylaşımını da repost etti…

Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın, Masumlar Apartmanı'nı izleyişini görmeniz lazım! 9