Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ezgi Mola yeni projeler için görüşme halinde!

Ezgi Mola yeni projeler için görüşme halinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Mola, Alice müzikali ile 2 sezondur sahnelerde yer alıyor. Genellikle sinema filmlerini tercih eden oyuncu, uzun zamandır dizilerde görünmüyordu. Jet Sosyete dizisinin 14 Şubat’ta yayınlanacak olan sezonun ikinci yarısının açılışında Ezgi Mola sürprizi yaşanacak. Oyuncunun hayranları heyecan ve merakla bu sahneleri bekliyor.

Ünlü oyuncu, şimdilerde projeler konusunda görüşme halinde olduğu bilgisini verdi. Kameralara konuşan Ezgi Mola, “Alice dışında görüştüğüm şeyler var. Yine bugün de bir toplantım olacak.Sürekli toplantılarım oluyor. İnşallah kısmet olur da bir şey konusunda anlaşırsak,seve seve sizlerle paylaşacağım ben de. Henüz hakikaten net bir şey de yok” dedi.

Sinemada kendisinin senaryosunu yazacağı bazı projelerin aklında olduğuna değinen Ezgi Mola, ”
Bir kaç tane düşündüğüm hikaye var kafamda. Ama oturup da bir şey yapmaya başlamadı. Becerebilirsem çok daha profesyonelce yapmaya başlayacağım” diye konuştu.

Ezgi Mola, sinema için düşündüğü hikayeleri bu işi profesyonel olarak yapan kişilerden destek alarak ilerlemek istediğini de belirtti.