Ana sayfa Sinema Ezgi Mola’nın Maide’si Recep İvedik’in kadın versiyonu mu?

Ezgi Mola’nın Maide’si Recep İvedik’in kadın versiyonu mu?

tarafından ker_def

‘İnşallah bahtı Recep İvedik’e benzer’

Ezgi Mola, oynadığı Maide Teyze karakterinin Recep İvedik’in kadın versiyonu olarak lanse edilmesine, “Alakası yok ama inşallah bahtı ona benzer” dedi
Milliyet gazetesinin haberine göre Ezgi Mola, başrolünü oynadığı ‘Maide’nin Altın Günü’ filmini Alkent’te düzenlenen galayla tanıttı. Filmi, 24 günde tamamladıklarını söyleyen oyuncu, “Proje, benim farklı günlerde çektiğim ‘Maide Teyze’ videolarını arkadaşlarıma izletmemle ortaya çıktı” dedi. Mola, karakterin Recep İvedik’in kadın versiyonuna benzetilmesi yorumlarına, “Arkadaşlarıma sordum, ‘Alakası yok’ dediler. Umarım bahtı benzer” açıklamasını yaptı.

Demet Akalın, geceye eşi Okan Kurt’la katıldı. Galaya kek ve kurabiye yaptırıp getiren ve gazetecilere dağıtan şarkıcı, “Botoks yaptırdım acım var, ona göre sorun” diyerek takıldı. Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan’ın Mehmet Erdem’e platonik aşık olduğunu yazan Akalın, “Sevgilisi varmış çocuğun, biz de olayı şakaya çevirdik. Vallahi Mehmet’in hiçbir şeyden haberi yoktu. Zaten bu saatten sonra da olamaz” şeklinde konuştu.

ÜNLÜ AKINI

Ezgi Mola, önceki akşam Etiler Alkent’te düzenlenen galayla ‘Maide’nin Altın Günü’ filmini tanıttı. Mola, gala öncesinde konuklarına, özel menüden ikram etti. Demet Akalın-Okan Kurt, Fatih Ürek, Demet Özdemir, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı, Kaan Yıldırım, Esra Erol, Burak Hakkı ve sevgilisi Hara Pappa’nın da aralarında bulunduğu isimler Mola’yı yalnız bırakmadı.