Ana sayfa Dizi Haberleri Farkında mısınız, Kalp Atışı’nın Eylül’ü ekranda resmen bir çığır açtı!

Farkında mısınız, Kalp Atışı’nın Eylül’ü ekranda resmen bir çığır açtı!

tarafından zk zk

Farkında mısınız, Kalp Atışı'nın Eylül'ü ekranda resmen bir çığır açtı! 7

Eylül kadının ezilmeden yumruğu masaya vurabileceğini gösterdi. Hayata karşı dik duruşuyla, kimseden yardım almadan kendi hayatını çizişiyle, şiddete karşı kendini savunuşu ile hangimiz Eylül’ü alkışlamadık? Bu yazın en çok alkışlanan karakteriydi şüphesiz.

Eylül bir kadın karakterin dizideki tüm erkeklerden daha zeki olabileceğini gösterdi. Yanılmıyorsam Türk dizi tarihinin ilk dahi karakteri Kalp Atışı’nda.

Eylül o asi, farklı duruşu ile klişelere de kafa tuttu. İlişkilere inanmıyorum diyen bir kadın karaktere hasrettik.

Eylül ilk defa bir erkeğin etrafında pervane kadınlara isyan gibi, sadece kendisi olarak ve zekasıyla bir kadının nasıl erkek kadın herkesi kendisine hayran bırakabileceğini gösterdi.

Bütün bunların bu kadar çok sevilip benimsenmesinde en büyük rol tabii ki Öykü Karayel’in.

Televizyonlarda Öykü Karayel gibi oyunculara çok ihtiyacımız var. Öykü Karayel sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu olan ve üçünde de başarılı olan nadir isimlerden. Liseli Eylül’e de bizi inandırdı, asi ve kavgacı Eylül’e de… Aşık Eylül’e de inandık, aşka inanmayan Eylül’e de… Cerrah Eylül’e hepimiz hayran kaldık. 2.bölümdeki dalak arteri sahnesini izleyenlerin hepsinde ertesi gün bir Öykü Karayel hayranlığı başlamıştı o güne kadar başlamadıysa eğer.