Ana sayfa Dizi Haberleri Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi, İspanya’da öyle bir sevildi ki yenisini çekecekler!

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi, İspanya’da öyle bir sevildi ki yenisini çekecekler!

tarafından zk zk

Bir dönemin unutulmaz dizileri arasında yer alan Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi, Türkiye’den sonra yurtdışında da farklı ülkelerde gösterilmişti.

Başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek’in paylaştıkları ve ekrana gelen dönemde izleyenlerin büyük ilgi gösterdiği dizi, Kanal D’de yayınlanmıştı.

Daha sonra yurtdışına da satılan diziyi en çok İspanyollar sevdi. Hatta o kadar çok sevildi ki reyting listelerinde de hatırı sayılır bir yer edindi.

Bu arada dizinin İspanyol versiyonunun da çekilme durumu olduğu öğrenildi.

Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu, tüm bu bilgileri şöyle aktarıyor:

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi, İspanya'da öyle bir sevildi ki yenisini çekecekler! 7

“İspanyol hali çekilecek

Bizim yerli ‘telenovela’larımızın sınırımızı aşması, ‘Gümüş’le başladı. Ama adı en çok geçen dizi ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ oldu. Türk ‘telenovela’larının keşfeden ilk Batı Avrupa ülkesi İspanya… ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ bu ülkede tanındı ve diğer dizilerin girmesini sağladı diyebiliriz. Yayınlayan kanal Nova TV’de ‘hayatının reytinglerini’ almaya başladı. 80 bölüm ekrana gelmiş. Şimdi istek üzerine yeniden yayınlamaya başlıyorlarmış. İspanya’da 2018 yılında en çok izlenen 25 programdan biri olmuş. Nova TV’nin içinde olduğu medya kuruluşu Altres Media, bir de yapımın İspanyol uyarlamasını çekmeye karar verdi. Uzun süredir üzerinde çalışılıyormuş. Ülkenin tanınmış yapım şirketi Boomerang TV, bu işi üstlenmiş.”