Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez’in babalık pozuna meslektaşlarından da yorum yağdı!

Taner Ölmez’in babalık pozuna meslektaşlarından da yorum yağdı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Medcezir dizisiyle tanındığı kariyer yolculuğunda, Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı otizmli doktor ‘Ali Vefa’ karakteriyle zirveye yerleşen yetenekli oyuncu Taner Ölmez geçtiğimiz aylarda baba olmuştu.

Oyuncu çift Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez geçtiğimiz yıl Haziran ayında evlendi. 24 Mart 2022 tarihinde kızları Zeynep’i kucaklarına alan ünlü çift ilk defa anne ve baba olmanın heyecanını yaşadı.

Taner Ölmez , henüz 3.5 aylık olan kızı Zeynep ile instagram hesabından bir fotoğraflarını yayınladı. Daha önceki paylaşımlarında kızının yüzünü göstermemeye özen gösteren oyuncu bu defa küçük Zeynep’in yüzünün bir bölümünü hayranlarına göstermekte sakınca görmedi.

Taner Ölmez'in babalık pozuna meslektaşlarından da yorum yağdı! 7

Oyuncunun, ‘Zeynom’ notuyla paylaştığı fotoğrafı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.Fotoğrafa nazar boncuğu emojisiyle binlerce yorum yapıldı. Taner Ölmez’in oyuncu arkadaşları, Aybüke Pusat, Erkan Kolçak Köstendil ve Erkan Avcı’da paylaşıma yorumda bulunan ünlü isimler arasında yer aldı.

Taner Ölmez kızının doğumundan sonra hastane çıkışı yaptığı açıklamalarla yaşadıkları mutluluğu sevenleriyle paylaşmış, duygularını şu sözlerle ifade etmişti;  “Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım, ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim kız çocuğunu çağırdım adeta umarım sizin de kız çocuğunuz olur.

Doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen göz yaşlarıma hakim olamadım, ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım, hatta ilk temasımız da oldu kızım ile.”