Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisi izleyicilerin ruh sağlığını bozmadan final yapmayacak!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi izleyicilerin ruh sağlığını bozmadan final yapmayacak!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisi finale doğru yürüyor…

Dizi ekibi final bölümünün çekimlerine yakında başlayacak…

Peki dizinin 26 Mayıs Cumartesi günü ekrana gelecek olan 48. bölümünde neler olacak?

48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicilerin ise diziye yönelik tepkilerinin daha da şiddetlendiğini gözlemliyoruz.

“Bitsin rruh bozucu dizi… Sinan karakteri berbat. Senaristler şaşırmız. En güzeli seyretmemek. Dilerim hemen biter” şeklinde bir mesaj yazan okuyucu tepkisini en üst perdeden ifade ediyor.

“Seln ile Sinan’ın depresif manyaklıklarından, Yasemin bile sevimli gelmeye başladı. Biz Yağız – Hazan sahneleri görmek istiyoruz” mesajını yazan bir izleyici ise senariste mesaj yollamakta.

“Senarist kafayı yemiş. Korku filmine hoş geldiniz. Diziyi bırakıyorum, artık size iyi seyirler. Kendi sağlığım daha önemli” mesajını yazan bir izleyici ise diziden rahatsızlığını ortaya koymakta…

İşte yeni bölümden ilk görüntüler:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yağız, gerçekleri öğreniyor…

Ece’nin yokluğunu fark eden Hazan ve Fazilet ne yapacaklarını şaşırmış halde Hazım’ın üzerine giderken, Ece’nin yokluğu Hazan’ın Fazilet’e duvar örmesine neden olur. Kudret’le yüzleşmekten köşe bucak kaçan Fazilet, kırdığı potla ne Yasemin’i ne de kendisini nasıl bir tehlikeye sürüklediğinin farkında değildir.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi izleyicilerin ruh sağlığını bozmadan final yapmayacak! 7

Hazan annesinin taktikleriyle hareket etmeye karar vererek Yağız’a hayatının şokunu yaşatan hamleyi yapar. Sinan’ın Hazan üzerinde kurduğu duygusal baskı çok ağırken, Yağız öğrendiği gerçekle herkesi karşısına alacaktır. Yağız’ın öfkesi karşısında Hazım’ın eli kolu bağlanmıştır. Hazan ve Yağız’ı da ağır bir yüzleşme bekliyordur.