Ana sayfa Dizi Fragmanları Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden izleyicinin bıkması için ellerinden geleni yapıyorlar!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden izleyicinin bıkması için ellerinden geleni yapıyorlar!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 47. yeni bölümü 19 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Dizinin son bölümlerinde Sinan’ın intihar sahnesi, sonrasında hafızasını kaybettiği numarasıyla çevirdiği dolaplar, bir anda ‘kötü adam’ pozisyonuna düşerek intikam peşine düşen, gözünü kin bürümüş bir adama dönüşmesi de izleyenleri iyice çileden çıkardı.

Tüm bu entrikalar izleyenleri yordu ve sonuç olarak geçtiğimiz hafta Total’de 8. ve AB’de 5. sıraya düşen dizi, bu hafta da entrika dozu yüksek bölümüne rağmen Total’de 7. ve AB’de 6. sırada yer aldı.

Tüm bu olumsuzluklara karşın izleyicilerin hala Yağız-Hazan aşkından yana oldukları sosyal medyaya yansımakta. Dizinin bitmesini istemeyen önemli bir izleyici kitlesi var. Bu izleyiciler konuların tek tek çözümlenmesini bekliyor.

Bir izleyici şöyle diyor: “Hazan ve Yağız aşkı başlasın. Artık eğrisiyle, doğrusuyla bütün imkansızlıklara rağmen sonuna kadar Yağız-Hazan.”

Sinan’ın tarafını tutan izleyici grubu da bir hayli fazla. Bu gruptaki izleyciler ise Hazan ve Yağız’ın yüzüne karşı Sinan’ın her şeyi söylemesi gerektiğini düşünüyor.

Artık ilk 3’e bile giremeyen dizinin finale koşar adım gittiği görülüyor. Sinan karakterine tepkilerin de artmaya devam ettiğine şahit oluyoruz.

İşte 47. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hazan, Yağız için Sinan’a boyun eğiyor..

Sinan’ın Hazan üzerinde kurduğu baskı arttıkça Hazan’ın hafızasını kaybetmediğini anlaması uzun sürmez. Gerçeklerle tehdit edilen Hazan, Yağız’ı kaybetmemek adına Sinan’a boyun eğmek zorunda kalırken, Yağız babasının Kerime’yi sakladığından emin herkesten gizli Cemal Yıldız’ın peşine düşer. Özenerek kurduğu planıyla bir yandan Gökhan’ın güvenini kazanırken diğer yandan Yasemin’i köşeye sıkıştıran Kudret, Egemenler için büyük tehlikedir.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

blank

Hazan’ın acısına dayanamayan Fazilet tehlikeli bir oyuna girer. Annelik içgüdüsü Fazilet’i Yasemin’in kucağına atarken Yasemin’in de tek umudu Fazilet’tir. Nefret dolu intikam planını ince ince işleyen Sinan abisinin ihanetinin belgesiyle karşılaştığında oyun artık daha sert hal alırken, Yağız etrafına örülen gizemi çözmeye adım adım yaklaşır. Hiç beklemediği anda karşısında Kudret’i gören Fazilet ise geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.