Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden saç baş yolduran ön izleme!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden saç baş yolduran ön izleme!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV’de yayınlanan ve final yapacak olan Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinin 48. yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek.

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un oynadıkları dizide finale yaklaşırken Ece’nin akıbeti büyük merak konusu oldu.

Selin’in hain planlarıyla kaçırılan Ece, zor bir doğum yapıyor. Ece’nin doğumda ölüp ölmediği merak konusuyken, yayınlanan bir başka fragmanda, Selin’in bebeği aldığı görüldü.

Fazilet ise hem Deniz ve Yağız’ın bir araya gelmesi için mücadele verirken, bir taraftan da Ece’nin nerede olduğunu merak ediyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden saç baş yolduran ön izleme! 7

Son yayınlanan Ön İzleme’de, konağın bahçesinde oturan Selin, yanından geçen Fazilet’e laf atıyor. Selin’in söyledikleri ve Ece’ye yaşattığı kabusu bilen izleyici, sosyal medyada tepki veriyor.

“Şu dizide en çok Selin’in bunca yaptıklarına rağmen her yaptığının yanına kar kaldığını görüp belasını bulmadan dizinin biteceğine yanarım” ifadesini kullanan bir izleyici, finalde Selin’in de hak ettiğini bulmasını isteyenlerden sadece bir tanesi. Selin’e öfke kusan izleyiciler, Ece’nin de ortaya çıkmasını istiyor.

İşte izleyenleri çıldırtan o sahnelerin olduğu ön izleme:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Hazan ve Yağız için yolun sonu…

Sinan’ın acımasız planı Yağız için sarsıcı bir sınava dönüşürken, Yağız’ı korumak için doğru zamanda doğru hamleyi yapmak zorunda olan Hazan’ın sınavı daha ağır olur.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Yağız tüm fırtınayı tek başına göğüslemeye kararlıyken Hazan onu yalnız bırakmamak için elinden geleni yapar. Diğer yanda, Kudret Fazilet’in peşindeyken Gökhan’ın dikkati ise artık Kudret’in üzerindedir. Selin’in bitmek bilmeyen nefreti Ece için kabusa dönüşürken, Fazilet kızlarına verdiği zararla artık yüzleşmek zorundadır. Fazilet’in hatalarıyla yüzleşmesi, Yağız’ı hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze bırakır.