Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin, Adı Zehra, İnsanlık Suçu… Reytingde büyük hüsran!

Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin, Adı Zehra, İnsanlık Suçu… Reytingde büyük hüsran!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Cumartesi akşamları yayınlanan diziler, 19 Mayıs akşamında hüsran yaşadı. Show TV’nin Yeni Gelin dizisi haricinde ilk 3’e girmeyi başaramayan diziler, sapır sapır dökülmeye başladı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve apar topar final kararı alınan İnsanlık Suçu dizisi, final bölümüyle ekrana geldi dün akşam. Dizinin Total’de 12. ve AB’de 7. sırada olduğu görüldü.

Reyting tablosundaki bir başka hüsranın sahibi de Star TV’nin Fazilet Hanım ve Kızları dizisi oldu. Finale doğru hızlı adım koşan dizi, son bölümüyle Total’de 7. ve AB’de 4. sırada yer aldı ve ilk 3’e girmeyi başaramadı! Reytingleri bir süredir düşüşte olan dizinin yeni sezonda devam etme ihtimali de pek kalmamış gibi duruyor!

Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin, Adı Zehra, İnsanlık Suçu... Reytingde büyük hüsran! 7

Fox TV’de yayınlanan Adı Zehra dizisi de gelecek hafta final yapacak. Bir süre önce reytinglerdeki düşüş nedeniyle sezon sonunu beklemeden dizinin kaldırılacağı gündeme gelmişti. Adı Zehra, 13. bölümüyle Total’de 11. ve AB’de 15. sıraya kadar düştü.

Show TV’nin Yeni Gelin dizisi, ilk 3’e girmeyi başaran tek dizi oldu! Total’de 2.liğini koruyan dizi, AB kategorisindeki sonuçla şaşırttı! Yeni Gelin, AB’de 16. sırada yer aldı.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisi de ilk 3′ giremeyenlerden. Bir ara sürpriz çıkışla izlenme oranlarını yükselten dizinin bu hafta Total’de 16. sıradayken, AB’de 5. sırada aldığı görüldü.

19 Mayıs tarihindeki ilk 3 sıralaması şöyle:

Total’de Survivor 1., Yeni Gelin 2. ve Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Haftasonu 3.

AB’de Survivor 1., Survivor Extra 2. ve Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Haftasonu 3.