Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nda bir garip oyun! Cesaret mi, doğruluk mu?

Fazilet Hanım ve Kızları’nda bir garip oyun! Cesaret mi, doğruluk mu?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinin yeni bölümü bu akşam (19 Mayıs) ekrana gelecek.

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un oynadıkları dizinin yeni bölümüne damgasını vuracak bir sahne, ön izleme olarak yayınlandı.

Hazan ve Yağız’ın da olduğu bir odada şişe çevirip, ‘Doğruluk mu, cesaret mi” oyunu oynamaya başlayan Sinan, Yağız’a can alıcı bir soru soruyor:

Fazilet Hanım ve Kızları'nda bir garip oyun! Cesaret mi, doğruluk mu? 7

“Eğer seninle ben kardeş olmasaydık, öz kardeş olmasaydık, aramızda kan bağı olmasaydı ne değişirdi o zaman” sorusunu yöneltiyor. Yağız, bu soruya “Hiçbir şey değişmezdi, ben hala senin ağbin olurdum” yanıtını veriyor. Sinan’ın sözleri ise çok çarpıcı bir yanıtla devam ediyor: “Ben senin kardeşin olmazdım, tanımazdım seni, en ufak yanlışında ezip geçerdim seni” sözleriyle herkesi şaşkına çeviriyor.

Hazan’ı ve Yağız’ı şok içinde bırakan bu sahne, 47. bölümde yayınlanacak.

İşte o sahne:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yağız, gerçekleri öğreniyor…

Ece’nin yokluğunu fark eden Hazan ve Fazilet ne yapacaklarını şaşırmış halde Hazım’ın üzerine giderken, Ece’nin yokluğu Hazan’ın Fazilet’e duvar örmesine neden olur. Kudret’le yüzleşmekten köşe bucak kaçan Fazilet, kırdığı potla ne Yasemin’i ne de kendisini nasıl bir tehlikeye sürüklediğinin farkında değildir. Hazan annesinin taktikleriyle hareket etmeye karar vererek Yağız’a hayatının şokunu yaşatan hamleyi yapar. Sinan’ın Hazan üzerinde kurduğu duygusal baskı çok ağırken, Yağız öğrendiği gerçekle herkesi karşısına alacaktır. Yağız’ın öfkesi karşısında Hazım’ın eli kolu bağlanmıştır. Hazan ve Yağız’ı da ağır bir yüzleşme bekliyordur.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN