Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 47. bölüm fragmanındaki bir sahne izleyicileri şoke etti!

Söz dizisi 47. bölüm fragmanındaki bir sahne izleyicileri şoke etti!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı Söz dizisinin yeni bölüüm 21 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak.

47. bölüm 2. fragmanında dikkat çeken detaylar var. Neler olacağını aşağıdan okuyabilir, yeni fragmanı izleyebilirsiniz…

Peki izleyici yorumları nasıl oldu?

Fragmanda yerde yatanın kim olduğu büyük merak konusu oldu… Sizce kim?

İzleyicileri aksiyon dolu yeni bir bölüm bekliyor… Dizi fanatikleri timden kimseye bir şey olmasını istemediklerini sosyal medya mesajlarına yansıtmakta…

Tahir, Aşık veya İzmitli’nin yerde yatan kişi olabileceği tahmininde bulunan izleyiciler, pazartesi gününü merakla beklemeye başladı.

Yeni bir şehit haberi almaktan korkan izleyiciler, “Ne olur bir daha şehidimiz olmasın” mesajlarıyla sosyal medyadan senaristlere mesaj yollamakta.

İşte yeni bölüm fragmanı ve özeti:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Tim, zamanla yarışıyor… Asmalar Operasyonu’nda sıkışıp kalan Tim için zorlu bir mücadele başlar. Bu mücadele hem yapılacak büyük terör eylemine dair delilleri bulmak, hem de Medusa’nın kalbini yerle bir ederek sağ salim eve dönmek içindir. Fakat Derman ve Ataşe, Asmalar’ı akla hayale gelmedik tuzaklarla donatmışlardır.

SÖZ DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu tuzaklardan kurtulup Derman ve Ataşe’ye ulaşmak için Tim kimi zaman hayatlarını riske atsa da asla vazgeçmeyeceklerdir.

Söz dizisi 47. bölüm fragmanındaki bir sahne izleyicileri şoke etti! 7

Derman büyük terör eylemi için hazırladığı bir gemiyi Türkiye sınırlarına yaklaşması için harekete geçirir. Geminin sınırlarımıza yaklaşması halinde büyük bir felaket ülkemizi beklemektedir. Tim artık zamanla yarışmaktadır.

Tim Asmalar’da canı pahasına mücadele ederken Bahar, Nazlı, Güler ve Su hiç beklemedikleri bir anda tehlikenin içine düşerler. Onlar için de geri sayım başlamıştır.