Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nda Yağız, hayatının şokunu yaşayacak!

Fazilet Hanım ve Kızları’nda Yağız, hayatının şokunu yaşayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 47. bölümü 19 Mayıs akşamı ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünden ardarda tanıtımlar, ön izlemeler yayınlanıyor.

2. ön izlemede, Hazan, elinde bir DVD ile Yağız’ın odasına gidiyor. Yağız, sır gibi saklanan DVD’nin Hazan’da olmasına hiç şaşırmadığını söylüyor.

Hazan ise izleyince şaşıracağını söyleyerek DVD’yi bilgisayara takıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları'nda Yağız, hayatının şokunu yaşayacak! 7

Yağız’ın Hazım’ın oğlu olmadığını öğreneceği düşünülen bu sahnede, dizinin müdavimleri, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla, Yağız’ın artık gerçekleri öğrenmesi gerektiğini düşünüyor.

Ancak bakalım gelişmeler bu yönde mi olacak? Zira Yağız’ın bu gerçeği öğrenmesinden sonra herkese büyük bir tepki veriyor.

İşte 47. bölüm 2. ön izleme:

Yağız, gerçekleri öğreniyor…

Ece’nin yokluğunu fark eden Hazan ve Fazilet ne yapacaklarını şaşırmış halde Hazım’ın üzerine giderken, Ece’nin yokluğu Hazan’ın Fazilet’e duvar örmesine neden olur. Kudret’le yüzleşmekten köşe bucak kaçan Fazilet, kırdığı potla ne Yasemin’i ne de kendisini nasıl bir tehlikeye sürüklediğinin farkında değildir.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER, TANITIMLAR İÇİN TIKLAYIN

Hazan annesinin taktikleriyle hareket etmeye karar vererek Yağız’a hayatının şokunu yaşatan hamleyi yapar. Sinan’ın Hazan üzerinde kurduğu duygusal baskı çok ağırken, Yağız öğrendiği gerçekle herkesi karşısına alacaktır. Yağız’ın öfkesi karşısında Hazım’ın eli kolu bağlanmıştır. Hazan ve Yağız’ı da ağır bir yüzleşme bekliyordur.