Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nın final tanıtımı ortalığı karıştırdı! Bir sezonluk konuyu bir bölüme sığdırmışlar!

Fazilet Hanım ve Kızları’nın final tanıtımı ortalığı karıştırdı! Bir sezonluk konuyu bir bölüme sığdırmışlar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinin final bölümü, 9 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un oynadıkları dizinin final fragmanı sosyal medyayı karıştırdı!
Uzun süredir dizinin müdavimlerinin final yapma kararına karşı çıkmaları ve çeşitli kampanyalarla hem kanala hem de yapımcı firmaya seslerini duyurma çabaları ne yazık ki yanıt vermedi!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde pek çok sorunun hala yanıtını bulmadığını ve hikayenin devam edebileceğini düşünen izleyiciler, sosyal medyada adeta kazan kaldırmıştı.

Diziden gelen son final tanıtımı da sinirleri iyice gerdi! Ardı ardına pek çok olayın yaşanacağı dizide Sinan, babası ve çevresindekiler tarafından hiç beklemediği bir muameleye uğrayacak! Yağız’la ilgili gerçeği açıklamasından sonra asıl kaybedenin kendisi olduğunu bile anlayamayan Sinan’a, Hazan’ın sözleri bir ok gibi saplanıyor!

Fazilet Hanım ve Kızları'nın final tanıtımı ortalığı karıştırdı! Bir sezonluk konuyu bir bölüme sığdırmışlar! 7

Fazilet, geçmişinde yaşadığı dramı anlatırken Hazan, annesi ile hesaplaşıyor.

Yasemin ise Kudret’in silahından çıkan kurşunla vuruluyor. Yasemin ölecek mi büyük merak konusu?

Tanıtımın sonunda Yağız’ın deniz kenarındaki bankta uyuyan Hazan’ın üstüne ceketini örterek ona veda ettiği anlar ise izleyenlere ‘Mutsuz son mu?’ sorusunu sordurdu.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Dizinin bitmesini hiç istemeyen ancak final bölümünde en azından Yağız ve Hazan’ın birleşmesini isteyenler hüsrana mı uğrayacak hep birlikte göreceğiz fakat fragmanın altına yapılan yorumlar eleştirilerin giderek yoğunlaştığını gösteriyor.

Fragmandaki sahneleri izleyenler, bir bölüme sığdırılan konuların neredeyse bir sezon boyunca işlenebilecek konular olduğu, diziye yazık edildiği, final yazısını görünce içlerinin burkulduğunu söyleyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

İşte 50. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Geçmişin gölgesi Fazilet’in peşinde!

Gerçekleri öğrenen Yağız’ın Sinan’la yüzleşmesi büyük olur. Şimdiye kadar abilik duygusuyla bastırdığı ne varsa patlatan Yağız’ın hedefinde, Hazan da vardır. Sinan ve Yağız’ın kavgasıyla karışan yalı Ece’den gelen haberle altüst olur. Polis tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırılan Ece’nin Selin’i bebeğini kaçırmakla suçlaması ortalığı karıştırır. Her zamanki gibi babasına güvenen Selin bu kez baltaya taşa vurmuştur. Kızının başına gelenlerle çılgına dönen Fazilet kayıp torununun peşindeyken, geçmişin gölgesi de onun peşindedir. Planında son aşamaya gelen Sinan’ın ise Yağız’a son darbeyi indirmek için yine Yağız’a ihtiyacı vardır.