Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nın senaristinden yeni dizi! Kardeş Çocukları geliyor…

Fazilet Hanım ve Kızları’nın senaristinden yeni dizi! Kardeş Çocukları geliyor…

tarafından zk zk
Mehmet Aslantuğ’un, uzun bir aradan sonra ekrana döneceği yeni dizi Kardeş Çocukları’nın hazırlıkları sürüyor…

Gold Film yaza damga vuran “Erkenci Kuş”un ardından Star TV için şimdi de “Kardeş Çocukları” adlı diziyi hazırlıyor.

Projeyi son olarak “Fazilet Hanım ve Kızları”nın senaryosuna imza atan Sırma Yanık kaleme alıyor. Geçmişleriyle hesaplaşan iki kız kardeş ve ünlü bir doktorun hikâyesinin çerçevesinde toplumun kanayan yaralarından kadına şiddeti de etkileyici bir dille ekrana ekrana taşıyacak olan dizinin ilk netleşen oyuncuları Mehmet Aslantuğ ile Ayça Bingöl olmuştu.

Faruk Teber’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin diğer başrol karakterleri için Nur Fettahoğlu ile Furkan Andıç’la da görüşüldüğü öğrenildi. Dizide Mehmet Aslantuğ, ünlü kardiyolog Profesör Yıldırım Saner, Ayça Bingöl ise onun gençlik aşkı Ümran rollerine hayat verecek.

Fazilet Hanım ve Kızları'nın senaristinden yeni dizi! Kardeş Çocukları geliyor... 7

Nur Fettahoğlu’na Ümran’ın kız kardeşi Umay, Furkan Andıç’a ise Umay’ın mimar eşinin çocuğu gibi büyüttüğü Volkan rolünün teklif edildiği konuşuluyor. “Kardeş Çocukları” dizisinde bambaşka hayatlar yaşayan iki kardeş Ümran ve Umay’ın yolu yıllar sonra ilginç bir şekilde kesişecek ve onların kaderleri kızları Hayal ile Hayat’ın da en büyük sınavı olacak. (Medyatava/Birsen Altuntaş)