Ana sayfa Dizi Haberleri O nasıl karşılaşmaydı öyle! İstanbullu Gelin’de Ülfet ve Esma’nın hesaplaşmasında Boran sırları ortaya döküldü!

O nasıl karşılaşmaydı öyle! İstanbullu Gelin’de Ülfet ve Esma’nın hesaplaşmasında Boran sırları ortaya döküldü!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
54. bölümüyle sezona giriş yapan Star TV’nin İstanbullu Gelin dizisinde herkes Esma ve Ülfet’in yıllar sonraki karşılaşmasına kilitlendi.

Diziye Ülfet karakteriyle katılan Usta oyuncu Meral Çetinkaya ve bir başka Usta isim İpek Bilgin’in karşılıklı sahneleri büyük merak konusuydu.

Bir anda ortaya çıkan Ülfet’in, niçin bu kadar zamandır görünmediği anlaşıldı.

Ailesini yaşanan bir olaydan dolayı silmek durumunda kalan Ülfet, yeğenlerini bile tanımıyordu.

Boranlar’dan intikam alma peşinde olduğu anlaşılan Ülfet’in kininin nedeni tam anlaşılamadı ama Esma ile aralarında uzun yıllardır devam eden bir sırrın olduğu da ortaya çıktı.

Boran soyadının Esma’dan geldiği ve kocasının, ailesinin soyadını reddederek Esma’nın soyadını aldığı anlaşıldı.

Ortada yaşanan ve aileyi darmadağın eden bir sır var ama henüz onu öğrenemedik.

Bu arada Adem’in de sahip olmak için can attığı soy isminin, aslında babasının değil, Esma’nın soy ismi olduğu da ortaya çıktı. Babası Boran soyadını alınca, o da Boran olmuştu.

Ülfet ve Esma’nın karşılaştığı sahnede heyecan doruğa çıktı. Ülfet, Esma’nın yaşadığı maddi zorluklardan sonra ayağına kadar gelmesinin keyfini fena halde sürdü.

Esma ise tüm gururuyla karşısında dikiliyordu. Çaresizliğiyle alay eden Ülfet’i alttan almak zorunda kaldı ve onun arsayı satmak için alt katındaki dairesinde yaşama talebini kabul etti.

Yıllardır Ülfet’in başka planlar kurduğu ise son sahnede Adem’e söyledikleriyle ortaya çıktı. Adem’in arkasındaki gücün Ülfet olduğu ve Esma’dan intikam almak için bu günü beklediği anlaşıldı.

O nasıl karşılaşmaydı öyle! İstanbullu Gelin'de Ülfet ve Esma'nın hesaplaşmasında Boran sırları ortaya döküldü! 8

Bu arada iki usta oyuncunun karşılıklı sahneleri, sosyal medyada da olay oldu adeta. Performanslarıyla göz dolduran iki oyuncuya övgüler yağdı. İzleyiciler Ülfet’in tavrına sinir olurken, Esma’nın ayakta kalması ve yaşadığı çaresizliğe de üzüldü.

Yapılan yorumlarda, Ülfet’in gençliğinden beri Esma’yı çok kıskandığı, Esma’nın asaletli halinden eser bile olmadığı ile ilgili değerlendirmeler yapılırken bir de Esma ve Ülfet’in arasındaki sorunun Garip olduğu ile ilgili tahminler havada uçuştu.

Esma’nın kocasıyla evlenmesine Ülfet’in ön ayak olduğu dizinin geçmişe dönüldüğü bir sahnesinde ortaya çıkmıştı. Ülfet, Garip ile ilişkisi olduğu dedikodularını duyduğunu ama abisine çok yakıştığı için ailesine gelin olarak Esma’yı önerdiğini, Garip gibi asil bir aileden gelmeyen bir kişiyle Esma’nın işi olamayacağını söylediği sahne, akıllarda soru işareti bıraktı.

O nasıl karşılaşmaydı öyle! İstanbullu Gelin'de Ülfet ve Esma'nın hesaplaşmasında Boran sırları ortaya döküldü! 9

Esma’nın, Garip’e olan aşkının önüne Ülfet’in geçtiği ve onun abisiyle evlenme konusunda aileyi ikna ettiği anlaşılınca, herkes Ülfet’in Garip’e aşık olabileceği, bu nedenle Esma’yı bu kurnazca manevrayla aradan çıkardığını düşünüyor.

Bakalım hikaye gerçekten bu yöne mi evrilecek? Esma ve Garip aşkının katili Ülfet mi çıkacak? Ülfet’in elde etmek için uğraştığı Garip ona yüz vermeyince, Esma’ya kini de bundan dolayı mı oluşmuş göreceğiz.

İşte Meral Çetinkaya ve İpek Bilgin’in, 54. bölümdeki hesaplaşma anları: