Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ferhat Göçer ile kızı Yağmur Göçer’in arasındaki buzlar eridi!

Ferhat Göçer ile kızı Yağmur Göçer’in arasındaki buzlar eridi!

tarafından ker_def

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, gazeteciler Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları “Magazin Noteri” programının canlı yayın konuğu oldu. Kızı Yağmur, babasının konuk olduğu programda İlkay Buharalı’ya yazdığı mesaj ile başta ünlü sanatçı olmak üzere herkesi şaşırttı!

Türkiye’nin ilk canlı YouTube magazin programı “Magazin Noteri”ne katılan Ferhat Göçer, canlı yayında Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın sorularını yanıtladı.

Programın başladığı andan itibaren sosyal medya takipçilerinin de soru yağmuru başladı. En çok merak edilen ise sanatçının kızının “babasının kendisi ile ilgilenmediği” iddiası ile geçmişte gündeme gelen ilişkilerinin son durumuydu.

FERHAT GÖÇER KIZI İLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

“AÇIKLAMALARINA NE KADAR ÜZÜLSEM DE …”

Haberci İlkay Buharalı yayın öncesi Yağmur’un kendisini instagramdan takibe alarak mesaj attığını ve tüm sitemlerini ardından bıraktığını söyledi. Bu gelişme üzerine konuşan Ferhat Göçer, “Benim iki evladım, bir oğlum bir kızım var. Yağmur ile doğduğu andan itibaren sağlık problemleri gibi birçok sorunla yıprandık. Dolayısıyla bu sorunların günümüze sirayet etmesi normal. Ben mümkün olduğunca sessiz kalmaya özen gösteriyorum. Öyle de yapmaya devam edeceğim. Ne olursa olsun Yağmur benim kızımdır, her şey bir yana, iki evladımdan bir tanesidir. Kol kırılır yen içinde kalır. Açıklamalarına ne kadar üzülsem de, bazen konuşmak istesem de mümkün olduğunca özelimde tutmaya özen göstereceğim. Bu basit bir mesele değil, büyük boyutları olan bir mesele.” ifadelerini kullandı.

“NE SÖYLERSE SÖYLESİN O BENİM KIZIM”

Yağmur Göçer ile aralarında yaşanan sorunların idrak edebilmesi için yaşanmışlıkların da bilinmesi gerektiğini söyleyen Göçer, “İkimizin de kırgınlıkları olabilir. Ancak hayatta olduğum sürece onun en büyük destekçilerinden biri olacağımı bilmesi gerek. Öldükten sonra da sonuçta varlığım iki evladım arasında paylaşılacak. Ne söylerse söylesin, ne olursa olsun benim de onun babası olduğunu unutmamam lazım. Onu sineye çekmek, bununla birlikte yaşamak durumundayım.” açıklamasında bulundu.

CANLI YAYINDA YAĞMUR’DAN MESAJ

Canlı yayın esnasında İlkay Buharalı ile tekrar iletişime geçen Yağmur Göçer ise, babasına iletilmek üzere şu sözleri yazdı: “Kendisine selamlarımı iletin. Şu anda herhangi bir problemimiz yok. Ne olursa olsun kızımdır dediği gibi, kendisi de ne olursa olsun babamdır.” mesajını iletti.

BABA KIZ KIRGINLIKLARINI NOTERİ’NDE BİTİRDİ!

Yağmur Göçer geçmiş dönemde katıldığı bir televizyon programında babasının kendisine yeterli ilgi göstermediğini belirterek kendisiyle önceden beri ilişkilerinin kötü olduğunu açıklamıştı. Magazin Noteri canlı yayınında takipçilerin acımasız yorumlarına da birebir cevap yazan Yağmur Göçer, babası ile aralarındaki sorunları geride bıraktığını belirterek, tüm tartışmalara son noktayı koymuş oldu.