Ana sayfa Dizi Fragmanları Ferhat ile Şirin 1. bölüm 1. fragmanı; Gözler Cansu Dere de ama asıl olayı Leyla Tanlar yapacak!

Ferhat ile Şirin 1. bölüm 1. fragmanı; Gözler Cansu Dere de ama asıl olayı Leyla Tanlar yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımını O3 Medya ile Artistanbul Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryosunu Savaş Korkmaz’ın kaleme aldığı FOX’un yeni ve iddialı dizisi “Ferhat ile Şirin” dizisi 22 Kasım Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak.

Fox TV’nin hem ekranda hem de sosyal medya üzerinde diziyi tanıtmak üzere sergilediği yoğun çaba da dikkat çekiyor. Dizinin 1. bölümünden 1. fragman da yayınlandı. Cansu Dere’nin etkileyici sahnelerinin yer aldığı görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Ayrıca Leyla Tanlar’ın sempatikliği ve başarılı oyunculuğu da fragmana yansımış durumda. Dizide Cansu Dere ismi öne çıkıyor ama asıl ters köşe Leyla Tanlar’dan gelebilir.

Cuma akşamları Hercai, Payitaht Abdülhamid, Sevgili Geçmiş ve Arka Sokaklar dizileri ile yarışa girişecek olan Ferhat İle Şirin dizisinin en önemli avantajı ise iki ünlü oyuncunun kredisi…

Tolga Sarıtaş’ın ve Cansu Dere’nin hayranları üzerinde ciddi bir kredisi var ve bu iki ne iş yapsa mutlaka bakan ve izlemek için sabırsızlık yaşayan önemli bir kitle var.

Ferhat ile Şirin 1. bölüm 1. fragmanı; Gözler Cansu Dere de ama asıl olayı Leyla Tanlar yapacak! 7

İşte bu noktadan izleyicileri zaten ekran başına oturtacak olan Sarıtaş ve Dere’nin performansı yapımın geleceği açısından belirleyici olacak.

Sarıtaş, 3 sezonluk Söz dizisi performansı ile akıllarda yer edindi. Cansu Dere ise Anne dizisinin müthiş başarısından sonra Şahsiyet ile dijital platformda harikalar yaratmıştı.

Peki nasıl bir dizi izleyeceğiz?

İstanbul’un otantik ve masalsı dünyasında geçen efsanevi aşk hikayesi “Ferhat ile Şirin”in tanıtımları büyük merak uyandırdı, sosyal medyanın gündemi oldu. “Ferhat ile Şirin”in, modern bir aşk masalı olarak yeniden tasarlandığı proje, izleyiciye aşkın acısını, sevincini, nefretini, tutkusunu, ihaneti ve intikamı bir arada tattırmaya geliyor.

Başrollerini Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar’ın paylaştığı, kadrosunda Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Emel Çölgeçen, Şehsuvar Aktaş ve Işıl Yücesoy gibi birbirinden başarılı oyuncuların da yer aldığı “Ferhat ile Şirin” etkileyici hikayesi ile 22 Kasım Cuma FOX‘ta..