Ana sayfa Dizi Haberleri Ferhat ile Şirin dizisinin Cansu Dere taktiği tuttu!

Ferhat ile Şirin dizisinin Cansu Dere taktiği tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında geçtiğimiz Cuma günü ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan Ferhat ile Şirin dizisinde en çok konuşulan isim Cansu Dere olmuştu.

Şahsiyet dizisinde sergilediği Nevra karakteri ile de büyük beğeni toplayan Cansu Dere’nin rol arkadaşı Haluk Bilginer’in Emmy’de en iyi oyuncu ödülünü Agah Beyoğlu karakteri ile aldığını hemen hatırlatalım.

Cansu Dere, Şahsiyet’ten sonra ekrana yine bambaşka bir rolle çıktı. Banu Karalı karakterinde başarılı oyunculuğunu daha ilk bölümden sergileyen Cansu Dere’nin iz bırakmasında en önemli detay yönetmen Mehmet Ada Öztekin’in onu konumlandırdığı noktaydı.

Ferhat ile Şirin dizisinin Cansu Dere taktiği tuttu! 7

Cansu Dere’yi ne çık sırıtan bir pozisyonda ne da çok avam şekilde sunan yönetmen Öztekin, baskın bir karakter olduğu imasını da ilk bölümden vermeyi başardı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında bu duruma dikkat çekti. “Yönetmen nasıl oynatacağını biliyor” diyen Koloğlu, oyunculuğunu orta karar bulduğu Leyla Tanlar’ın da yönetmen marifeti ile sırıtmadığını ifade etti.