Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nın Bora’sı Ferit Aktuğ, yeniden televizyon dizilerine dönüş yaptı!

Sefirin Kızı’nın Bora’sı Ferit Aktuğ, yeniden televizyon dizilerine dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ferit Aktuğ, 1978 yılında dünyaya geldi ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nde İktisat Bölümü’nü okumasına rağmen, oyunculuğa merak sardı. 2002 yılında başladığı oyunculuk macerasında Kavak Yelleri dizisinde Efe’nin abisi komiser Metin Kaygısız olarak popüler hale gelen oyuncu, yıllardır süren kariyerine birçok proje sığdırdı.

Ufek Tefek Cinayetler dizisindeki Taylan karakteri ile hala akıllarda yer alan oyuncu, ayrıca Sefirin Kızı dizisinde de Bora karakteri ile başarılı bir iş çıkartmıştı. Sefirin Kızı dizisinden sonra oyuncu yeniden Star TV ekranında bu sefer Ah Nerede isimli diziyle ekrana dönüş yaptı.

İlk bölümü geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan Ah Nerede, izleyiciler tarafından başarılı bir proje olarak tarif edilirken, 1975 yılında çekilen aynı isimdeki filmin bir dizi versiyonu olması da projenin dikkat çekmesini sağladı.

Ali karakteri ile Ah Nerede dizisinde yer alan Ferit Aktuğ, yeniden televizyon izleyicileri ile buluşmuş oldu. 43 yaşındaki oyuncu tecrübesini Star TV’nin yeni dizisi için sergilerken, hayranları da yeniden ekrana dönmesinden memnun.

Bir dizi hayranı, “Ferit Aktuğ için diziyi izliyorum” diye sosyal medyada yorum yaparken, benzer mesajlarıyla oyuncunun hayranları Ah Nerede dizisini izleme nedenlerinin Ferit Aktuğ olduğunu belirtiyor.

Ferit Aktuğ’un canlandırdığı Ali Kaya karakterine çok güldüklerini belirten izleyiciler, Ah Nerede dizisine ünlü oyuncunun büyük bir renk kattığını düşünüyor.