Ana sayfa Sosyal Medya Zuhal Olcay hem dizi hem sinema filmi hem de tiyatro ile üst üste sürprizler yapacak!

Zuhal Olcay hem dizi hem sinema filmi hem de tiyatro ile üst üste sürprizler yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Zuhal Olcay, yeni sezonda yeniden televizyon ekranında yer alacak. Alev Alev isimli dizideki etkileyici performansından bir yıl sonra yeniden ekrana dönecek olan Zuhal Olcay’ın yeni rolü de büyük merak konusu oldu. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin kadrosuna katılan oyuncu, bu bilgiyi röportajında doğruladı.

Erol Avcı’nın sahibi olduğu TMC Film’in Star TV için hazırlıklarına devam ettiği Gecenin Ucunda isimli diziden bahseden Zuhal Olcay, “Gecenin Ucunda isimli bir diziye başlayacağız. Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanıyor ve Star’da yayınlanacak” diye konuştu.

Bilindiği üzere Gecenin Ucunda dizisinin başrolünde yer alan Nesilhan Atagül ile Kadir Doğulu aynı zamanda yapım ortağı olarak da yer alıyor. Ünlü çift için büyük önem taşıyan yeni dizinin reytinglerde nasıl bir sonuç alacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Zuhal Olcay hem dizi hem sinema filmi hem de tiyatro ile üst üste sürprizler yapacak! 7

Zuhal Olcay ise Alev Alev isimli Show TV dizisinin ardından Gain platformunda final yapan Aslında Özgürsün isimli dijital dizide ünlü yazar Duygu Asena’yı canlandırmıştı.

1957 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Zuhal Olcay, ayrıca Merve Kült isimli sinema filminde de Nevra Kültür karakteri ile yer alacak.

Zuhal Olcay hem dizi hem sinema filminin yanı sıra ayrıca tiyatro projeleri için de görüşmelerde bulunduğunu ve yeni sürprizler yapabileceğini sözlerine ekledi.