Ana sayfa Dizi Fragmanları Ferman yola geldi! Ali Vefa’yı savundu! Mucize Doktor 3.bölüm harika olacak!

Ferman yola geldi! Ali Vefa’yı savundu! Mucize Doktor 3.bölüm harika olacak!

tarafından ker_def

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor” perşembe akşamlarının en beğenilen yapımı olarak reytinglerde zirvenin sahibi olmuştu.Dizinin bu temposunu sürdürmesi bekleniyor. Mucize Doktor 3.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferman’ın ilk iki bölümde sürekli azarladığı, sert çıktığı Ali Vefa’yı bu bölümde koruduğunu izleyeceksiniz. Videodan yeni bölümden detayları bulabilirsiniz.

Peki 3. bölümde izleyiciler ekran başına geçtiğinde neler izleyecek? 26 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de Fox TV&de yayınlanacak olan 3. bölümde dikkat çeken gelişmeler olacak.

Yeni hayatına uyum sağlamaya çalışan Ali acı bir ders alır ve ihanete uğradığını hisseder.

Genç bir çiftin doğmamış çocukları hakkında verecekleri karar hastanede hukuki bir savaş başlatır ve kurulu ikiye böler.

Zaman süratle daralırken Ferman’la Beliz aşılmaz bir uçurumun eşiğine gelirler.

Ayrıca Ferman’ın bir sırrı var ve 2.bölüm finalinde bu sır ile ilgili 3. bölümde nelerin ortaya çıkacağı da merak edilmekte.

Onur Tuna,bu sırrın ortaya çıkmasından sonar Ferman ile Ali’nin müthiş dostluk kuracağına yönelik de bir bilgi vermişti.