Ana sayfa Dizi Haberleri Fikret ve Adem hesaplaşması büyük bir olaya yol açacak! İstanbullu Gelin’de gergin anlar!

Fikret ve Adem hesaplaşması büyük bir olaya yol açacak! İstanbullu Gelin’de gergin anlar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, bu akşam heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 64. bölümünden 2. ön izleme ekrana geldi.

Faruk’un Adem’e ortaklık teklifinden sonra Boranlar’da işler karışıyor. Fikret ve Esma bu duruma sert bir tepki verirken, Faruk arada kalıyor.

Senem, Adem ve Güneş’in görüştüklerini öğrenirken, yeni açılan şirkete Faruk’un asistanı olarak gelen kızın da ortalığı karıştıracağı anlaşılıyor.

Fikret ve Adem hesaplaşması büyük bir olaya yol açacak! İstanbullu Gelin'de gergin anlar! 7

Bu arada ağbisinin kararından sonra Fikret, onunla ters düşmeye başlıyor. Faruk, kardeşiyle arasının açılmasından rahatsızlık duyarken aileye kara bir haber gelecek.

Fikret, Adem ile buluşuyor ama içkili halde olur olmaz sözler söylüyor. Sinirleri bozulan Fikret, istenmeyen bir olaya dahil olacak. Başka masadaki adamlarla yaşanacak kavgada Boranlar’a kötü bir haber gidiyor!

Adem, Fikret’i kurtarmaya çalışırken ikisinden biri yaralanıyor ancak kim olduğunu bu akşam yayınlanacak bölümde hep birlikte göreceğiz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Boranlar’ı Bekleyen Kötü Sürpriz Ne?

Faruk’un Adem’e yaptığı teklif Adem dahil herkesi şaşırtırken Fikret’in büyük tepkisine neden olur. Esma’nın duruma karşı hamlesi gecikmez, onun kararı da aile için sürprizdir. Dilara Adem’den bebeğini sakladığı için kendini suçlarken, Süreyya Adem’in iyileşme sürecinden umutludur ancak Senem’in gözlerine inanamadığı başka bir durum vardır. Git gide dolan, hırslanan Fikret’in Adem’le yüzleşmesi ise herkesi derinden sarsacak bir dönemin habercisidir…