Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı için Engin Akyürek’e mesaj yolladı!

Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı için Engin Akyürek’e mesaj yolladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi, Star TV ekranında Aralık ayında başladı.Ocak ayının ilk haftalarında dizilerin ekranda yer almamasının reklam gelirlerinin düşük olması sebebiyle yaşandığını artık izleyiciler de biliyor.

Sefirin Kızı da bu sorun nedeniyle geçtiğimiz hafta ekranda yer alamadı.13 Ocak Pazartesi günü ise izleyiciler dizilerine kavuşacak. İlk 3 bölümü büyük beğeni toplayan Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül öne çıkartılan isimlerdi. Ancak dizi başladıktan sonra Gediz karakterine hayat veren ve başrolde yer alan Uraz Kaygılaroğlu da performansı ile çok beğenildi ve ismi sıklıkla sosyal medyada dillendirilir oldu.

Kaygılaroğlu, instagram hesabından yaptığı paylaşmı ile rol arkadaşı Engin Akyürek’e hem jest yaptı hem de kalbindeki güzelliği sergiledi.

Rekabetin çok etkili olduğu dizi piyasasında Akyürek’in ateş gibi yaktığı göndermesini ateş emojisi kullanarak yapan Kaygılaroğlu’na dizi hayranlarından beğeni ve iltifatlar geldi.

#Akyürek ????

blank

Sancar ve Gediz’in 4.bölümde ekrana gelecek kavgasından bir fotoğraf paylaşan Kaygılaroğlu, rol arkadaşına jestine takipçilerinden “İki muhteşem insan” yorumu geldi.