Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapacağı söylenen Destan dizisiyle ilgili yeni bir iddia daha var!

Final yapacağı söylenen Destan dizisiyle ilgili yeni bir iddia daha var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin geçen kış en iddialı dizilerinden biri olan Destan’la ilgili ortaya atılan final iddiası ortalığı karıştırdı. Reytingleri fena gitmeyen dizinin final yapma sebebi bilinmiyor. Bu gelişme tartışıladursun, diziyle ilgili bir iddia daha ortaya atıldı.

Başrollerinde Ebru Şahin, Selim Bayraktar, Edip Tepeli gibi isimlerin rol aldığı Destan dizisi geçen kış muhteşem bir başlangıç yapmıştı. Bozdağ film tarafından çekilen dizide, özellikle Ebru Şahin’in performansı büyük övgü almıştı.

Destan için her şey yolunda giderken aynı akşam yayınlanmaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisi işleri bozdu. Reytinglerde sürekli yükselen Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş, Destan’ı reytinglerdeki birinciliğinden etti. Destan her ne kadar kan kaybı yaşasa da reytingleri çok da kötü gitmiyordu.

Kısa süre önce Destan’ın yeni sezonda tek bölüm yayınlanarak final yapacağı iddiası ortaya atıldı. İddiayla ilgili ne doğrulayan ne de yalanlayan resmi bir açıklama yapılmadı. Bu durum kimilerine göre iddianın doğru olduğunu kanıtlıyor. Ancak bir yandan da reytingleri çok da kötü olmayan bir diziyle ilgili neden final kararı verildiği anlaşılamıyor.

Bu arada yeni bir iddiaya göre yeni sezonda sadece final bölümüyle ekrana gelecek olan Destan dizisi büyük eksiklerle ekrana gelecek. Buna göre Edip Tepeli, Selim Bayraktar ve Burak Berkay Akgül final bölümünde yer almayacak. Dolayısıyla eğer iddia doğruysa Destan izleyiciye çok büyük eksiklerle veda edecek.

Yine iddiaya göre dizinin final bölümü ağustos ayında çekilecek. Böylesine iddialı bir dizinin tek sezonla tamamlanması herkese anlamsız gelirken Destan cephesinden gelecek yeni haberler, izleyicileri tarafından büyük bir merakla bekleniyor.