Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan Güvercin’in İpek’i Bestemsu Özdemir, Star TV’nin diğer iddialı dizisine geçti!

Final yapan Güvercin’in İpek’i Bestemsu Özdemir, Star TV’nin diğer iddialı dizisine geçti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, 2020 yılında Star TV ekranında yer alan Güvercin isimli dizinin kadrosunda yer almıştı. İpek isimli karaktere hayat veren oyuncu, dizide 9 bölüm rol aldı. Bestemsu Özdemir, final yapan yapımın ardından yine bir başka Star TV dizisinin kadrosuna katıldı.

Yapımını 1441 Productions’ın yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği; cuma akşamları STAR TV ekranında heyecanla izlenen ‘Akrep’ dizisinin oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir dahil oldu. İlk 3 bölümü yayınlanan Akrep dizisinin son iki bölümünde reytingleri düşüş sergilemesi sıkıntılı bir duruma işaret etti. Yeni karakterin diziye yeni bir heyecan katması bekleniyor.

Senaryosunu Erkan Birgören’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’nın oturduğu dizinin dördüncü bölümde izleyiciyle buluşacak Özdemir, Fikret’in bir dönem ilişki yaşadığı çekici ve güzel bir kadın olan Selma karakterine hayat verecek.

Final yapan Güvercin'in İpek'i Bestemsu Özdemir, Star TV'nin diğer iddialı dizisine geçti! 4

Akrep dizisinin 4. bölümü heyecanlı anlara sahne olacak… Selma’nın ortaya çıkışından Fikret ve Ferda ilişkisi nasıl etkilenecek? Ferda’nın oyunları planladığı gibi ilerleyecek mi?

Bu soruların yanıtları ‘Akrep’in yeni bölümünde yanıt bulacak. ‘Akrep’ dördüncü bölümüyle 1 Ocak cuma saat 20.00’de Star TV’de yayınlanacak. Akrep dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.