Ana sayfa Dizi Haberleri Final yolundan birinciliğe, Menajerimi Ara dizisi büyük olay yaptı!

Final yolundan birinciliğe, Menajerimi Ara dizisi büyük olay yaptı!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın dün gece yayınlanan 11. bölümünde yakışıklı oyuncu Burak Tozkoparan’ın söylediği ‘Alev Alev’ şarkısı büyük beğeni toplarken Barış Falay’ın canlandırdığı Kıraç ile Ahsen Eroğlu’nun hayat verdiği Dicle’nin duygusal konuşması izleyenleri derinden etkiledi. Dizi gece boyu sosyal medya listelerinin üst sıralarından inmezken AB’de de en çok izlenen dizi oldu. Dizi, total ve ABC1 gruplarında da iyi sonuçlar elde ederek, yükseliş sergilemeye devam ediyor…

Salı akşamları başlayan ve ilk bölümleri çok iyi sonuçlar alan dizi, daha sonra büyük düşüş yaşamış ve aynı yerinde kalırsa final yapacağına kesin gözüyle bakılıyordu. İzleyicilerin de isteklerini dikkate alan Star TV, dizinin gününü Pazara alarak büyük bir adım attı. Yeni gününde çok iyi performans sergileyen Menajerimi Ara dizisi, üst üste başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Dizinin 11. bölümü AB grubunda birincilik elde ederek Arıza’yı geçmeyi başardı. Diziler arasında AB grubunda birinci sıraya yerleşen Menajerimi Ara için çok önemli bir gelişme bu…

Ünlülerin ve menajerlerinin hayatlarının perde arkasını keyifli bir dille seyirciye aktaran ‘Menajerimi Ara’nın yayınlanan 11. bölümü AB’de 6.57 izlenme oranı, 16.55 izlenme payı ile en çok izlenen dizi olması çok önemli bir gelişmeydi… Menajerimi Ara genel sıralamada ise AB grubunun MasterChef Türkiye’nin ardından ikinci sırada bitirdi.  Bölümde Burak Tozkoparan, söylediği ‘Alev Alev’ şarkısıyla övgüleri toplarken diziye dün akşam, konuk oyuncu olarak Arif Erkin ile Aslı İnandık’ katıldı.

Kıraç’ın (Barış Falay) Aslı İnandık ve babasının tartışmasının arasına girip babalık üzerine yaptığı konuşmanın ardından Dicle ile yaşadığı duygusal anlar ikisini birbirlerine bir adım daha yaklaştırdı. Bu sırada Dicle, onu tehdit eden kişinin Beren olduğunu öğrendi.

Bu durumu Kıraç’tan saklayan Dicle bir yandan bu zorlu durumla mücadele ederken bir yandan da Barış (Deniz Can Aktaş) ve Emir’in (Burak Tozkoparan) arasında kaldı. Emir’in Dicle’ye olan ilgisini kıskanan Barış, onun Dicle’nin gözlerinin içine bakarak şarkı söylemesi üzerine sinirlerine hakim olamadı.

Barış’la (Deniz Can Aktaş) Emir’i (Burak Tozkoparan) Dicle’yle (Ahsen Eroğlu) Beren’i (Yaprak Medine) karşı karşıya getiren 11. bölümünün ardından, yeni bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Dicle’ye olan duygularıyla yüzleşen Barış, Beren’e ona karşı olan gerçek duygularını anlatıyor!