Ana sayfa Sosyal Medya Finale giden Bir Zamanlar Çukurova dizisi genç bir oyuncuyu adeta parlattı!

Finale giden Bir Zamanlar Çukurova dizisi genç bir oyuncuyu adeta parlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi, perşembe akşamlarına damga vuran bir yapım oldu. Dördüncü sezonu devam eden dizi için final kararı alındı. Beşinci sezonda da yayınlanması düşünülse de bazı zorluklar nedeniyle dizinin bitirilmesi kararı verildi. Bir Zamanlar Çukurova’nın bu uzun yolculuğunda birçok oyuncu ön plana çıktı.

Başrollerin dışında özellikle Selin Yeninci, İlayda Çevik ile Selin Genç’in parlamasını sağlayan dizide dikkat çeken bir genç oyuncu daha oldu. Dizide Çetin karakterini canlandıran Aras Şenol’dan bahsediyoruz. İlk dizisinde hem hayatının şansını yakaladı hem de set onun adına bir okul gibiydi…

141. bölümü ile final yapacak olan diziden geriye sadece 6 bölüm kaldı. Aras Şenol da kendisi adına başarılarla dolu olan Adana’daki sete veda etmeye hazırlanıyor. Çetin karakteri sevilen birisiydi ve oyuncu da bu rol sayesinde geniş bir hayran kitlesi tarafından desteklendi…

Finale giden Bir Zamanlar Çukurova dizisi genç bir oyuncuyu adeta parlattı! 8

Dizi TV programına konuşan ve kendisi hakkında detaylar veren Aras Şenol, yemek yemeyi çok seven ve bazen de bunu abartan birisi olduğunu söylüyor. Oyuncu, “Oturduğum zaman yiyorum, sonra da pişman oluyorum” dedi. Spor yaparak yediklerini erittiğini anlatan Aras Şenol, adrenalin tutkusuna da sahip. Yerinde duran birisi olmadığını ve sürekli hareket halinde olduğunu anlatan oyuncu, uçma konusuyla da çok ilgili birisi.

Geceleri, gündüze göre daha çok sevdiğini ve genelde dışarıda geçirdiğini anlatan oyuncu, uyumadığını, geç yatan birisi olduğunu belirtti. Kendisine piyango çıksa bunu saklayamayacağını hemen yakınlarına anlatacağını belirten oyuncu, bir şey gizleyemediğini de ifade etti.

Finale giden Bir Zamanlar Çukurova dizisi genç bir oyuncuyu adeta parlattı! 9

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezonudur.

Eski milli sporcu olmasıyla da bilinen Aras Şenol, Lübnan, Hırvatistan ve İtalya’da tiyatro festivallerinde ve Ridley Scott’ın çektiği reklam filminde rol aldı.