Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapacak Masumlar Apartmanı ile büyük çıkış yakalayan Tansel Öngel’in yeni dizisi belli oldu!

Final yapacak Masumlar Apartmanı ile büyük çıkış yakalayan Tansel Öngel’in yeni dizisi belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT’nin en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı 71. Bölümüyle birlikte iki sezonun ardından final yapmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını OGM Pictures’ın ve senaristliğini Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu’nun üstlendiği psikoloji ve dram türündeki dizinin başrollerini; Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz paylaşıyor.

Dizide Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye karakterinin unutamadığı aşkı Naci karakteriyle izlediğimiz Tansel Öngel, dizide başrolleri aratmayan etkili performansı ile göz dolduran isimler arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz aylarda Maske Kimsin Sen isimli yarışma programını da sunan ve sunuculuk konusunda da iyi işler yapabileceğini gösteren Tansel Öngel, yeni projelerle de adından söz ettireceğinin sinyallerini vermişti.

Final yapacak Masumlar Apartmanı ile büyük çıkış yakalayan Tansel Öngel’in yeni dizisi belli oldu! 7
Başarılı oyuncunun Masumlar Apartmanı’ndan sonra rol alacağı yeni projesi belli oldu. 71. bölümde final yapacak olan dizinin ardından Tansel Öngel bu yaz tatil yapmak yerine çalışacak. Başarılı oyuncu Kanal D’nin yeni sezonda seyirciyle buluşturacağı Focus Film imzalı “Hayallerim, Babam ve Ben” dizisinin başrol oyuncuları arasında yer alacak.

Cevdet Mercan’ın yönettiği, Sırma Yanık’ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin daha önce başrollerinden ikisinin Ozan Dolunay ile Berrak Tüzünataç olacağı açıklanmıştı. Bir sosyal medya fenomeninin hikâyesi anlatılacağı dizide Tansel Öngel, Kadir karakterine hayat verecek. Dizinin yakında sete çıkması bekleniyor.