Ana sayfa Dizi Haberleri Finali için gün sayan Üç Kuruş dizisinde flaş ayrılık!

Finali için gün sayan Üç Kuruş dizisinde flaş ayrılık!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2007 yılında “Yersiz Yurtsuz” dizisiziyle oyunculuk dünyasına adım atan Nesrin Cavadzade, Show TV’nin Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Bahar karakteriyle hayatının en huzurlu, mutlu ve sakin dönemini yaşıyor.

Dizide sahnelerinin azlığının ve seyircilerin bu durumdan şikayetçi olduğunun farkında olan Nesrin Cavadzade, daha önce bir röportajında sebebi sorulduğunda, “Bu sene az göründüm, az oynadım diye mutsuzlardı. Benim tercihimdi az çalışmak.” Açıklamasında bulunmuştu.

Kendisine az rol verildiğiyle alakalı sosyal medyada ortaya atılan sansasyonların ise gerçeği yansıtmadığını da belirten oyuncu, “Yapımcının, projenin, yönetmenlerimizin, sevgili ekibimin hiç kimsenin bir suçu yok bu işte, tamamen benim kedilerimin hasta bakıcısına dönüşmüş olmamla alakalı bir şeydi.” demişti.

Finali için gün sayan Üç Kuruş dizisinde flaş ayrılık! 1

Kaç bölüm kaldığını merak edenlere de Nesrin Cavadzade, dizinin sonuna doğru gelindiğini belirterek “Şu anda 6 bölümüz kaldı. Başından beri sezon sonunda biteceği belliydi, mutluyuz, üzülecek bir şey yok” yanıtını vermişti.

28. bölümüyle final yapması planlanan Ay Yapım imzalı Üç Kuruş’ta yeni bir gelişme yaşandı. Yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün yaptığı dizide Bahar karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade projeden büyük final öncesi ayrılacak.

Bayramda dizinin yeni bölümü ekrana gelmeyecek.