Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fırat Çelik parti için geldi ama yeni proje müjdesi de verdi!

Fırat Çelik parti için geldi ama yeni proje müjdesi de verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fırat Çelik, uzun bir süredir Fransa’da yaşıyor. Oyuncu, geçtiğimiz yıl Saklı isimli dijital dizinin çekimleri için Türkiye’ye gelmişti. 2015 yılında yer aldığı Poyraz Karayel dizisinden sonra yeniden dizi setlerine Saklı projesi ile çıkan Fırat Çelik, hayranlarını da memnun etti.

Oyuncu Saklı projesinin çekimlerinin ardından yeniden Fransa’ya dönmüştü. Bu sefer İstanbul’a arkadaşının düzenlediği partiye davet edilince gelen Fırat Çelik, bazı proje görüşmelerinin olduğunu da söyledi.

Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizideki Mustafa karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan oyuncu, sonraki süreçte de bazı dizilerde rol aldı. Yurt dışında da çeşitli projelerde yer alan Fırat Çelik, “Birkaç tane proje var. Onları değerlendireceğiz” diyerek yeniden setlerde yer almak istediğini belirtti.

Fırat Çelik parti için geldi ama yeni proje müjdesi de verdi! 7

Ünlü oyuncu, bu projelerle ilgili değerlendirme sürecinin ardından bir süre tatil yapacağını ve ardından bir sinema filmi ile tiyatro çalışmalarının olacağını duyurdu.

Fırat Çelik, anlaşılan bu sefer Türkiye’de daha uzun süre kalmayı planlıyor. Oyuncu, tiyatro sahnesine tek kişilik bir proje için çıkacağını anlattı. Sürpriz olması için detay vermek istemeyen Fırat Çelik’i sonbaharda sahnelerde görebileceksiniz.