Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya senaryosu ile poz verdiği yeni dizisi için ağzını kapalı tuttu!

Seray Kaya senaryosu ile poz verdiği yeni dizisi için ağzını kapalı tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seray Kaya, üst üste yer aldığı iddialı projelerle son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi olmayı başardı. Oyuncu özellikle Kadın dizisindeki Şirin karakteri ile büyük bir popülerlik kazandı. Çok da başarılı şekilde rolü canlandıran Seray Kaya için Şirin karakteri birçok kapıyı açmada etkili oldu.

Seray Kaya’yı dizi hayranları en son Mahkum isimli projede Cemre karakteri ile izledi. Oyuncu, biraz sönük bulunsa da hayranları projeden memnundu. Ancak Seray Kaya’nın rolünün 17 bölüm sürmesi ve oyuncunun hikayeye erken veda etmesi de çok eleştirildi.

Seray Kaya hayranlarını heyecanlandıran yeni dizi projesi de ortaya çıktı. Bir Küçük Günışığı isimli yeni dizinin başrolünde ünlü oyuncuyu göreceksiniz. Cem Adrian konserine giden ve burada kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, yeni dizisi hakkında da bilgiler verdi.

Seray Kaya senaryosu ile poz verdiği yeni dizisi için ağzını kapalı tuttu! 7

Seray Kaya, “Dizi bitti, şu anda tatil yapıyorum. Tatilin keyfini çıkartıyorum. Yeni heyecanlar olabilir” dedi. Bir süredir farklı tatil bölgelerine giden ve biraz daha dinlenmeyi hedefleyen oyuncu, yeni sezonda atv ekranında olacak.

NGM Media’nın yeni dram dizisinin başrol kadın oyuncusu olduğu duyurulan Seray Kaya, ilk pozunu da senaryo ile birlikte vermişti. Oyuncu, röportajında ise detay vermek istemedi.

Seray Kaya, projelerde istek olursa şarkı konusunda çaba sergileyebileceğini ama sesinin güzel olmadığını da sözlerine ekledi.